19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP'Lİ DUYAR: “SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEYECEK”

Kocaeli 16.04.2017 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP'Lİ DUYAR: “SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEYECEK”

BBP İl Başkanı Serhat Duyar, "Yenidoğan Mahallesi Mehmetçik İlkokulun da 1258 No'lu sandıkta vatandaşlık görevimizi yerine getirdik." dedi. Duyar şöyle devam etti: "Tatlı bir tesadüf gerçekleşti lise öğretmenim Hasan Aybaş hocam sandık başkanı idi. Birlikte fotoğraf çekildik. Oy tercihi ne olursa olsun milletimizi vatandaşlık görevi olarak Oy vermek üzere sandıklara davet ediyorum. Çıkacak Sonucu herkes saygı duymalı bugüne kadar evetçiler de konuştu hayırcılar da konuştu bugün son sözü milletimiz söyleyecek sandıktan çıkacak karar başımızın tacıdır."  

BBP İl Başkanı Serhat Duyar, "Yenidoğan Mahallesi Mehmetçik İlkokulun da 1258 No'lu sandıkta vatandaşlık görevimizi yerine getirdik." dedi.

Duyar şöyle devam etti: "Tatlı bir tesadüf gerçekleşti lise öğretmenim Hasan Aybaş hocam sandık başkanı idi. Birlikte fotoğraf çekildik. Oy tercihi ne olursa olsun milletimizi vatandaşlık görevi olarak Oy vermek üzere sandıklara davet ediyorum. Çıkacak Sonucu herkes saygı duymalı bugüne kadar evetçiler de konuştu hayırcılar da konuştu bugün son sözü milletimiz söyleyecek sandıktan çıkacak karar başımızın tacıdır."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.