BDDK'dan Flaş Açıklama!

Ekonomi 11.08.2018 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BDDK'dan Flaş Açıklama!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan yapılan açıklamada, "Bugün bazı basın yayın organlarında kurumumuzun bankalarla bir toplantı tertip ettiğine ilişkin bir kısım haberler yayınlanmıştır. Kurumumuzun bankalarla herhangi bir toplantısı bulunmamaktadır" denildi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca (BDDK), bugün bazı basın yayın organlarında Kurumun bankalarla bir toplantı tertip ettiğine ilişkin bir kısım haberlerin yayınlandığı belirtilerek, "Kurumumuzun bankalarla herhangi bir toplantısı bulunmamaktadır. Bu nevi asılsız haber yapanlar hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde yasal yollara başvurulacaktır. Bu tür haberlere itibar edilmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri kullandı. BDDK'dan yapılan açıklamada, bugün bazı basın yayın organlarında kurumun bankalarla bir toplantı tertip ettiğine ilişkin bir kısım haberlerin yayınlandığı belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kurumumuzun bankalarla herhangi bir toplantısı bulunmamaktadır. Bu nevi asılsız haber yapanlar hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde yasal yollara başvurulacaktır. Bu tür haberlere itibar edilmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur."
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan yapılan açıklamada, "Bugün bazı basın yayın organlarında kurumumuzun bankalarla bir toplantı tertip ettiğine ilişkin bir kısım haberler yayınlanmıştır. Kurumumuzun bankalarla herhangi bir toplantısı bulunmamaktadır" denildi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca (BDDK), bugün bazı basın yayın organlarında Kurumun bankalarla bir toplantı tertip ettiğine ilişkin bir kısım haberlerin yayınlandığı belirtilerek, "Kurumumuzun bankalarla herhangi bir toplantısı bulunmamaktadır. Bu nevi asılsız haber yapanlar hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde yasal yollara başvurulacaktır. Bu tür haberlere itibar edilmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri kullandı.

BDDK'dan yapılan açıklamada, bugün bazı basın yayın organlarında kurumun bankalarla bir toplantı tertip ettiğine ilişkin bir kısım haberlerin yayınlandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kurumumuzun bankalarla herhangi bir toplantısı bulunmamaktadır. Bu nevi asılsız haber yapanlar hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde yasal yollara başvurulacaktır. Bu tür haberlere itibar edilmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.