Bebeği ile Cezaevine Girdi

Gebze 05.11.2017 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bebeği ile Cezaevine Girdi

10 ay önce serbest bırakılan öğretmen Emine Toraman duruşmasına gittiği mahkeme tarafından tutuklanarak 1 yaşındaki bebeğiyle Gebze Kadın Kapalı Cezaevine getirildi

10 ay önce bebebeği ile gözaltına alınıp savcılık sorgusu sonrasında imza karşılığı şartlı serbest bırakılan Emine Toraman, önceki gün Yalova Adliyesi’ndeki mahkemesinde bir yaşındaki çocuğu ile birlikte tutuklandı.   Emine Toraman bir yaşını dolduran Saliha isimli kız çocuğuyla Gebze Kapalı Kadın Cezaevine getirildi. Emine Toraman’ın eşinin de 14 aydır Kocaeli Kandıra Cezaevi’nde kaldığı öğrenildi. Bir özel okulda öğretmenlik yapan Emine Toraman hakkında KHK ile kapatılan özel okulda öğretmenlik yaptığı ve Bylock suçlamasından dolayı tutuklandığı öğrenildi. 
10 ay önce serbest bırakılan öğretmen Emine Toraman duruşmasına gittiği mahkeme tarafından tutuklanarak 1 yaşındaki bebeğiyle Gebze Kadın Kapalı Cezaevine getirildi

10 ay önce bebebeği ile gözaltına alınıp savcılık sorgusu sonrasında imza karşılığı şartlı serbest bırakılan Emine Toraman, önceki gün Yalova Adliyesi’ndeki mahkemesinde bir yaşındaki çocuğu ile birlikte tutuklandı.

 

Emine Toraman bir yaşını dolduran Saliha isimli kız çocuğuyla Gebze Kapalı Kadın Cezaevine getirildi. Emine Toraman’ın eşinin de 14 aydır Kocaeli Kandıra Cezaevi’nde kaldığı öğrenildi. Bir özel okulda öğretmenlik yapan Emine Toraman hakkında KHK ile kapatılan özel okulda öğretmenlik yaptığı ve Bylock suçlamasından dolayı tutuklandığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.