Bebek maması hırsızları yakalandı

Asayiş 20.09.2020 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bebek maması hırsızları yakalandı

Gebze’de, yaklaşık 1,5 milyon TL değerindeki bebek mamasını dolandırıcılık yöntemiyle alarak İzmir ve Manisa’da piyasaya sürmek isteyen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, yaklaşık 1,5 milyon TL değerindeki bebek mamasının dolandırıcılık yöntemiyle alınması ihbarı üzerine harekete geçti. Olayın mağdurunun ifadelerinden yola çıkan polis, güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Yapılan incelemede  dolandırıcılık olayını gerçekleştiren şüphelilerin daha önce de benzer suçlardan 10 adet sabıka kayıtları bulunan Y.P., R.O., ile 5 adet sabıka kaydı bulunan D.G., olduğu belirlendi. ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDILAR Yapılan kimlik tespitinin arından 3 şüpheli ürünleri piyasaya sürmek için gittikleri Manisa ve İzmir’de yakalanarak gözaltına alındı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Y.P. tutuklanırken, R.O. ve D.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen 1,5 milyon TL değerindeki bebek maması sahiplerine teslim edildi.  

Gebze’de, yaklaşık 1,5 milyon TL değerindeki bebek mamasını dolandırıcılık yöntemiyle alarak İzmir ve Manisa’da piyasaya sürmek isteyen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, yaklaşık 1,5 milyon TL değerindeki bebek mamasının dolandırıcılık yöntemiyle alınması ihbarı üzerine harekete geçti. Olayın mağdurunun ifadelerinden yola çıkan polis, güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Yapılan incelemede  dolandırıcılık olayını gerçekleştiren şüphelilerin daha önce de benzer suçlardan 10 adet sabıka kayıtları bulunan Y.P., R.O., ile 5 adet sabıka kaydı bulunan D.G., olduğu belirlendi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDILAR

Yapılan kimlik tespitinin arından 3 şüpheli ürünleri piyasaya sürmek için gittikleri Manisa ve İzmir’de yakalanarak gözaltına alındı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Y.P. tutuklanırken, R.O. ve D.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen 1,5 milyon TL değerindeki bebek maması sahiplerine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.