19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bedelli de kışlalar belli oldu!

Ekonomi 05.08.2018 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bedelli de kışlalar belli oldu!

Milli Savunma Bakanlığı'nın bedelli askerliğin uygulanmasına yönelik çalışma taslağına göre, başvuru sayısı doğrultusunda ayrı celp dönemleri oluşturulacak.

Milli Savunma Bakanlığı'nın bedelli askerliğin uygulanmasına yönelik çalışma taslağına göre, başvuru sayısı doğrultusunda ayrı celp dönemleri oluşturulacak. Ankara, Balıkesir, Burdur, İstanbul ve Samsun'daki eğitim merkezlerinin sadece bedelli askerlik yapacaklar için hazırlanması planlanıyor. Ara celp dönemlerinde ise bedelli askerlik yapacakların Amasya, Erzincan, İzmir, Konya, Manisa, Sivas ve Tokat'taki eğitim komutanlıklarında silah altına alınması öngörülüyor. JANDARMA YER ALMADI Başvuruların ardından bedelli askerlik yapacaklara ilişkin celp planlamaları hazırlanacak. Başvuruya göre bedelli askerlik yapacaklar için ayrı celp dönemleri oluşturulacak. Jandarmaya ait eğitim birlikleri ise söz konusu çalışma kapsamında yer almadı..   KAYNAK: TAKVİM
Milli Savunma Bakanlığı'nın bedelli askerliğin uygulanmasına yönelik çalışma taslağına göre, başvuru sayısı doğrultusunda ayrı celp dönemleri oluşturulacak.

Milli Savunma Bakanlığı'nın bedelli askerliğin uygulanmasına yönelik çalışma taslağına göre, başvuru sayısı doğrultusunda ayrı celp dönemleri oluşturulacak. Ankara, Balıkesir, Burdur, İstanbul ve Samsun'daki eğitim merkezlerinin sadece bedelli askerlik yapacaklar için hazırlanması planlanıyor. Ara celp dönemlerinde ise bedelli askerlik yapacakların Amasya, Erzincan, İzmir, Konya, Manisa, Sivas ve Tokat'taki eğitim komutanlıklarında silah altına alınması öngörülüyor.

JANDARMA YER ALMADI
Başvuruların ardından bedelli askerlik yapacaklara ilişkin celp planlamaları hazırlanacak. Başvuruya göre bedelli askerlik yapacaklar için ayrı celp dönemleri oluşturulacak. Jandarmaya ait eğitim birlikleri ise söz konusu çalışma kapsamında yer almadı..

 

KAYNAK: TAKVİM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.