Bedirhan'ı Görüntülü Aradı

09.03.2017 - 22:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bedirhan'ı Görüntülü Aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan lösemi hastası Bedirhan Emre Akgüç'le telefonda görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lösemi hastası olan Bedirhan Emre Akgüç'le telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, lösemi hastası olan Bedirhan Emre Akgüç'le telefonda görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşmak için mail yazdığını söyleyen küçük Bedirhan'a "Ama sonunda görüştük değil mi" diyerek Bedirhan'ı  Ankara'ya davet etti. Erdoğan'la küçük Bedirhan arasındaki diyalog şöyle: Erdoğan: Seni iyi gördüm. Bedirhan: Ben sizi çok seviyorum. Sizin hayranınızım. Çok uğraştım görüşmek için. Mail de attım.   Erdoğan: Ama Bedirhan en sonunda görüştük değil mi. Şimdi anneye söyleyeceksin, anne diyeceksin beni bir Tayyip Amcama bir götür. Bedirhan:Tamam. Erdoğan: Tamam. Bedirhan: Hastaneden çıkınca ne zaman görüşebilirim. Erdoğan: Maşallah. Bu cuma çıkıyor musun? Bedirhan: Evet hastaneden çıkıyorum. Erdoğan: Yani yarın mı çıkıyorsun? Bedirhan: Evet. Erdoğan: Şimdi buradaki ben Hasan Amcana söyleyeceğim onlar annenle irtibat kuracaklar. Ben  Ankara'da olduğum gün inşallah seni buraya getirecekler tamam mı? Erdoğan, 'Ben Anadoluyum' adlı bir şiir ezberlediğini söyleyerek şiiri okuyan Küçük Bedirhan'a "Bedirhan alkışlıyorum seni maşallah. Allah nazardan saklasın. Seni tekrar tekrar gözlerinden öpüyorum." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan lösemi hastası Bedirhan Emre Akgüç'le telefonda görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lösemi hastası olan Bedirhan Emre Akgüç'le telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, lösemi hastası olan Bedirhan Emre Akgüç'le telefonda görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşmak için mail yazdığını söyleyen küçük Bedirhan'a "Ama sonunda görüştük değil mi" diyerek Bedirhan'ı  Ankara'ya davet etti.

Erdoğan'la küçük Bedirhan arasındaki diyalog şöyle:

Erdoğan: Seni iyi gördüm.

Bedirhan: Ben sizi çok seviyorum. Sizin hayranınızım. Çok uğraştım görüşmek için. Mail de attım.

 

Erdoğan: Ama Bedirhan en sonunda görüştük değil mi. Şimdi anneye söyleyeceksin, anne diyeceksin beni bir Tayyip Amcama bir götür.

Bedirhan:Tamam.

Erdoğan: Tamam.

Bedirhan: Hastaneden çıkınca ne zaman görüşebilirim.

Erdoğan: Maşallah. Bu cuma çıkıyor musun?

Bedirhan: Evet hastaneden çıkıyorum.

Erdoğan: Yani yarın mı çıkıyorsun?

Bedirhan: Evet.

Erdoğan: Şimdi buradaki ben Hasan Amcana söyleyeceğim onlar annenle irtibat kuracaklar. Ben  Ankara'da olduğum gün inşallah seni buraya getirecekler tamam mı?

Erdoğan, 'Ben Anadoluyum' adlı bir şiir ezberlediğini söyleyerek şiiri okuyan Küçük Bedirhan'a "Bedirhan alkışlıyorum seni maşallah. Allah nazardan saklasın. Seni tekrar tekrar gözlerinden öpüyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.