19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bekle bizi Bağcılar!

Spor 19.09.2019 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bekle bizi Bağcılar!

GEBZESPOR, ZORLU İSTANBUL DEPLASMANI İÇİN GERİ SAYIMA GEÇTİ

Gebzespor geri sayımda. Pazar günü Bağcılarspor deplasmanında yeni sezonu açacak olan mor beyazlılar, zorlu deplasmandan zaferle dönerek şampiyonluk ateşini ilk maçta yakmak istiyor. Gebzespor, Bağcılarspor’a kilitlendi. 2019-2020 sezonuna Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bağcılarspor maçıyla merhaba diyecek olan Mor Menekşeler, bu karşılaşma öncesinde dün çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürdü. Günün ilk çalışmasını Alaettin Kurt Stadı’nda yapan mor beyazlılar, günün ikinci çalışmasını Gebze Teknik Üniversitesi’nde bulunan sentetik çimli sahada gerçekleştirdi. Bağcılarspor maçının sentetik zeminde oynanacağını ön görerek, bugün ve yarın yapılacak olan çalışmaları da GTÜ’deki sahada yapacak olan Teknik Direktör Tuncay Soyak, oyuncularının suni çimden etkilenmemesi adına bu formülü izleyecek. TAKTİK ÇALIŞMASI BUGÜN Tıpkı kendisi gibi geçen sezon 3.Lig’den BAL’a düşen Bağcılarspor karşısında 3 puan hedefleyen Gebzespor, zorlu 90 dakika öncesinde bugün taktiksel çift kale maç yapacak. Bağcılarspor’un tehlikeli yönlerini ve zaaflarını oyuncularına bir bir işleyen Soyak, bugünkü taktiksel çalışmada galibiyetin şifrelerini verecek. Öte yandan Gebzespor, Pazar günü İstanbul deplasmanına günübirlik gidecek.
GEBZESPOR, ZORLU İSTANBUL DEPLASMANI İÇİN GERİ SAYIMA GEÇTİ

Gebzespor geri sayımda. Pazar günü Bağcılarspor deplasmanında yeni sezonu açacak olan mor beyazlılar, zorlu deplasmandan zaferle dönerek şampiyonluk ateşini ilk maçta yakmak istiyor.

Gebzespor, Bağcılarspor’a kilitlendi. 2019-2020 sezonuna Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bağcılarspor maçıyla merhaba diyecek olan Mor Menekşeler, bu karşılaşma öncesinde dün çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürdü. Günün ilk çalışmasını Alaettin Kurt Stadı’nda yapan mor beyazlılar, günün ikinci çalışmasını Gebze Teknik Üniversitesi’nde bulunan sentetik çimli sahada gerçekleştirdi. Bağcılarspor maçının sentetik zeminde oynanacağını ön görerek, bugün ve yarın yapılacak olan çalışmaları da GTÜ’deki sahada yapacak olan Teknik Direktör Tuncay Soyak, oyuncularının suni çimden etkilenmemesi adına bu formülü izleyecek.

TAKTİK ÇALIŞMASI BUGÜN

Tıpkı kendisi gibi geçen sezon 3.Lig’den BAL’a düşen Bağcılarspor karşısında 3 puan hedefleyen Gebzespor, zorlu 90 dakika öncesinde bugün taktiksel çift kale maç yapacak. Bağcılarspor’un tehlikeli yönlerini ve zaaflarını oyuncularına bir bir işleyen Soyak, bugünkü taktiksel çalışmada galibiyetin şifrelerini verecek. Öte yandan Gebzespor, Pazar günü İstanbul deplasmanına günübirlik gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.