‘Bekle bizi Elmasbahçeler’

Spor 19.02.2015 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

‘Bekle bizi Elmasbahçeler’

Ligin 19’ncu haftasında deplasmanda Elmasbahçelerspor’a konuk olacak Çayırovaspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor. Dün karlı havada yapılan çalışmada futbolcular Elmasbahçelerspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyleyerek iddialı açıklamalar yaptılar.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup temsilcilerimizden Çayırovaspor’da Elmasbahçelerspor mesaisi sürüyor. Geçen hafta sahasında konuk ettiği Gebze Sultanorhanspor’la 1-1 berabere kalan yeşil siyahlılar, gözünü zorlu Elmasbahçelerspor maçına çevirdi. Ligin ilk yarısında oynanan maçta maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda kalesinde gördüğü 2 golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Ensar Acar’ın öğrencileri, ilk maçta deviremediği rakibini bu kez deplasmanda yenmenin hesaplarını yapıyor. Ligin flaş takımlarından birisi olarak dikkat çeken Bursa temsilcisi, ligde oynadığı son Mudanyaspor maçından 1-0 mağlup ayrılmıştı. KARLA KAPLI ZEMİNDE ÇALIŞTILAR Zorlu randevunun çalışmalarını sürdüren Çayırovaspor takmı, dün karlı kaplı zeminde çalışmasını sürdürdü. Çalışmada yeşil siyahlı futbolcuların neşeli ve istekli oldukları gözlemlenirken, futbolcular antrenmanın son bölümünde kar topu oynadılar. Elmasbahçelerspor’u yeneceklerini iddia eden Çayırovasporlu futbolcular, Bursa deplasmanından zaferle dönerek sıralamada yukarıya tırmanacaklarını söylediler. Futbolcularının hırslı ve iddialı olmalarından dolayı bir hayli mutlu olan Teknik Direktör Ensar Acar, antrenmanlardaki hırsın Elmasbahçelerspor maçına da yansıyacağına inandığını söyledi.
Ligin 19’ncu haftasında deplasmanda Elmasbahçelerspor’a konuk olacak Çayırovaspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor. Dün karlı havada yapılan çalışmada futbolcular Elmasbahçelerspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyleyerek iddialı açıklamalar yaptılar.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup temsilcilerimizden Çayırovaspor’da Elmasbahçelerspor mesaisi sürüyor. Geçen hafta sahasında konuk ettiği Gebze Sultanorhanspor’la 1-1 berabere kalan yeşil siyahlılar, gözünü zorlu Elmasbahçelerspor maçına çevirdi. Ligin ilk yarısında oynanan maçta maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda kalesinde gördüğü 2 golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Ensar Acar’ın öğrencileri, ilk maçta deviremediği rakibini bu kez deplasmanda yenmenin hesaplarını yapıyor. Ligin flaş takımlarından birisi olarak dikkat çeken Bursa temsilcisi, ligde oynadığı son Mudanyaspor maçından 1-0 mağlup ayrılmıştı.

KARLA KAPLI ZEMİNDE ÇALIŞTILAR

Zorlu randevunun çalışmalarını sürdüren Çayırovaspor takmı, dün karlı kaplı zeminde çalışmasını sürdürdü. Çalışmada yeşil siyahlı futbolcuların neşeli ve istekli oldukları gözlemlenirken, futbolcular antrenmanın son bölümünde kar topu oynadılar. Elmasbahçelerspor’u yeneceklerini iddia eden Çayırovasporlu futbolcular, Bursa deplasmanından zaferle dönerek sıralamada yukarıya tırmanacaklarını söylediler. Futbolcularının hırslı ve iddialı olmalarından dolayı bir hayli mutlu olan Teknik Direktör Ensar Acar, antrenmanlardaki hırsın Elmasbahçelerspor maçına da yansıyacağına inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.