Beklenen rapor geldi ama dava yine ertelendi!

Gebze 31.05.2017 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Beklenen rapor geldi ama dava yine ertelendi!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’i bıçakla yaralayan kardeşi Emrah Kaplan’ın tutuksuz olarak yargılandığı davanın bugün görülen duruşması gelen Adli Tıp raporunun değerlendirilmesi için ertelendi 2016 yılı Ocak ayında CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in babası Şaban Kaplan hastanede tedavi görürken, kardeşi Emrah Kaplan eniştesi Murat Hürriyet (37) ile tartışmış ve çıkan kavgada odada bulunan meyve bıçağını alarak eniştesi Murat Hürriyet’i ense ve karnından bıçaklamıştı. Murat Hürriyet yaklaşık bir hafta hastanede yattıktan sonra taburcu olmuş, Emrah Dursun ailesinin itirazı sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Emrah Kaplan daha sonra dava sürecinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 8 EYLÜL’E ERTELENDİ Kocaeli 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Fatma Kaplan Hürriyet ve yakınlarından katılım olmazken sadece avukatlar katıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’i bıçakla yaralayan kardeşi Emrah Kaplan hakkında cinayet teşebbüsü ile ilgili açılan davada Emrah Kaplan’ın cezai ehliyeti olup olmadığını belirlenmesi için Adli Tıp Kurumundan istenen rapor “akli dengesi yerindedir” şeklinde geldi. Sanık avukatı Murat Genç, sanığın kullandığı ilaçların ağır olduğu gerekçesi ile Adli Tıp raporuna itiraz etti. Avukat Genç, müvekkilinin kullandığı ilaçların listesini yeniden rapor alınmasını istedi ve savunma yapmak için süre talep etti. Mahkeme heyeti gelen Adli Tıp raporunun değerlendirilmesine ve sanık avukatına ek süre verilmesine karar vererek duruşmayı 8 Eylül’e erteledi.  

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’i bıçakla yaralayan kardeşi Emrah Kaplan’ın tutuksuz olarak yargılandığı davanın bugün görülen duruşması gelen Adli Tıp raporunun değerlendirilmesi için ertelendi

2016 yılı Ocak ayında CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in babası Şaban Kaplan hastanede tedavi görürken, kardeşi Emrah Kaplan eniştesi Murat Hürriyet (37) ile tartışmış ve çıkan kavgada odada bulunan meyve bıçağını alarak eniştesi Murat Hürriyet’i ense ve karnından bıçaklamıştı. Murat Hürriyet yaklaşık bir hafta hastanede yattıktan sonra taburcu olmuş, Emrah Dursun ailesinin itirazı sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Emrah Kaplan daha sonra dava sürecinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

8 EYLÜL’E ERTELENDİ

Kocaeli 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Fatma Kaplan Hürriyet ve yakınlarından katılım olmazken sadece avukatlar katıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’i bıçakla yaralayan kardeşi Emrah Kaplan hakkında cinayet teşebbüsü ile ilgili açılan davada Emrah Kaplan’ın cezai ehliyeti olup olmadığını belirlenmesi için Adli Tıp Kurumundan istenen rapor “akli dengesi yerindedir” şeklinde geldi. Sanık avukatı Murat Genç, sanığın kullandığı ilaçların ağır olduğu gerekçesi ile Adli Tıp raporuna itiraz etti. Avukat Genç, müvekkilinin kullandığı ilaçların listesini yeniden rapor alınmasını istedi ve savunma yapmak için süre talep etti. Mahkeme heyeti gelen Adli Tıp raporunun değerlendirilmesine ve sanık avukatına ek süre verilmesine karar vererek duruşmayı 8 Eylül’e erteledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.