“BELEDİYE’DEN SAĞLIK HİZMETİ”

Gebze 14.03.2019 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“BELEDİYE’DEN SAĞLIK HİZMETİ”

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya’dan VARAN XVIII

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla 1 Nisan sonrasında Belediye olarak nasıl bir sağlık çalışması yapacaklarını açıklayan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, yapacağımız çalışmaların tamı sağlık yatırımlarını tamamlar nitelikte olacağını belirterek, hizmete anında ulaşmalarını sağlayacaklarının altını çizdi. Belediyelerin yol, su, kaldırım ve tesis gibi hizmetlerinin aslında reklam yapılacak hizmetler olmadığını bunların asli görevler olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya,biz “sosyal belediyecilik yapacağız beton belediyeciliği değil” dedi. “BELEDİYE HİZMET İŞİ” Belediye sağlık merkezi kurulması ile Gebze’deki sağlık yatırımlarını tamamlayıcı nitelikte olacak proje olacağını ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Gebze’nin farklı noktalarında ve köylerinde kuracağımız sağlık merkezlerimiz ile vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine kolayca ulaşımını sağlayacağız. Mobil sağlık hizmetleriyle vatandaşımızın ulaşamayacağı koşullarda hizmet için biz onlara ulaşacağız.-Proje kapsamında inşa edilecek sağlık merkezlerinde diş polikliniği, diyetisyen, psikolog, pedagog, alkol ve madde bağımlılığı tedavi ve eğitim merkezi, teşhis ve tedavi imkânlarının yanında aile danışma hizmetleri de bulunacak. Belediyeyi sadece halkımız imar anlamında hatııııırlıyor. Biz bu şablonu ortadan kaldırmayı istiyıoruz. Belediye denilince akla para gelmeyecek. Belediye denilince akla sıcak bir sevgi gönle muhabbet ve huzur gelecek.
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya’dan VARAN XVIII

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla 1 Nisan sonrasında Belediye olarak nasıl bir sağlık çalışması yapacaklarını açıklayan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, yapacağımız çalışmaların tamı sağlık yatırımlarını tamamlar nitelikte olacağını belirterek, hizmete anında ulaşmalarını sağlayacaklarının altını çizdi.

Belediyelerin yol, su, kaldırım ve tesis gibi hizmetlerinin aslında reklam yapılacak hizmetler olmadığını bunların asli görevler olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya,biz “sosyal belediyecilik yapacağız beton belediyeciliği değil” dedi.

“BELEDİYE HİZMET İŞİ”

Belediye sağlık merkezi kurulması ile Gebze’deki sağlık yatırımlarını tamamlayıcı nitelikte olacak proje olacağını ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Gebze’nin farklı noktalarında ve köylerinde kuracağımız sağlık merkezlerimiz ile vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine kolayca ulaşımını sağlayacağız. Mobil sağlık hizmetleriyle vatandaşımızın ulaşamayacağı koşullarda hizmet için biz onlara ulaşacağız.-Proje kapsamında inşa edilecek sağlık merkezlerinde diş polikliniği, diyetisyen, psikolog, pedagog, alkol ve madde bağımlılığı tedavi ve eğitim merkezi, teşhis ve tedavi imkânlarının yanında aile danışma hizmetleri de bulunacak. Belediyeyi sadece halkımız imar anlamında hatııııırlıyor. Biz bu şablonu ortadan kaldırmayı istiyıoruz. Belediye denilince akla para gelmeyecek. Belediye denilince akla sıcak bir sevgi gönle muhabbet ve huzur gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.