GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Belediye hepsini değiştirdi

Darıca 27.03.2020 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Belediye hepsini değiştirdi

Darıca Belediyesi, kentin her noktasındaki çöp konteynerlarını değiştirdi. Salgın nedeniyle eski çöp konteynerlerını atıp yenilerini koyan Darıca Belediyesi yetkilileri önemli bir hizmete imza atmış oldular. Yetkililer, kentin her noktasına yeni çöp konteynerları yerleştirirken böylece vatandaşlar çöplerini yenilenmiş çöp kutularına atacaklar. Yetkililerin çöp kutuları konusunda yaptıkları bu değişim vatandaşlardan da takdir ve beğeni aldı. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Darıca Belediyesi, kentin her noktasındaki çöp konteynerlarını değiştirdi. Salgın nedeniyle eski çöp konteynerlerını atıp yenilerini koyan Darıca Belediyesi yetkilileri önemli bir hizmete imza atmış oldular. Yetkililer, kentin her noktasına yeni çöp konteynerları yerleştirirken böylece vatandaşlar çöplerini yenilenmiş çöp kutularına atacaklar. Yetkililerin çöp kutuları konusunda yaptıkları bu değişim vatandaşlardan da takdir ve beğeni aldı.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.