GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Belediye’nin gülen yüzü vefat etti!

Çayırova 13.08.2020 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Belediye’nin gülen yüzü vefat etti!

Çayırova’yı kahreden haber. Çayırova Belediyesi’nde ambulans şoförü olarak çalışan İdris Güneş, asker oğlunu ziyaret etmek için gittiği Malatya’da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Çayırova Belediyesi personellerinden İdris Güneş’i ecel Malatya’da yakaladı. Asker olan oğlunu ziyaret etmek için Malatya’ya giden Güneş burada kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan İdris Güneş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çayırova Belediyesi’nde ambulans şoförü olarak çalışan İdris Güneş, çevresinde çalışkan ve güler yüzlü kişiliği ile tanınıyordu. İdris Güneş’in cenazesi Çağdaşkent Camii'nde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çayırova'da toprağa verilecek. Gazetemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.    

Çayırova’yı kahreden haber. Çayırova Belediyesi’nde ambulans şoförü olarak çalışan İdris Güneş, asker oğlunu ziyaret etmek için gittiği Malatya’da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Çayırova Belediyesi personellerinden İdris Güneş’i ecel Malatya’da yakaladı. Asker olan oğlunu ziyaret etmek için Malatya’ya giden Güneş burada kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan İdris Güneş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çayırova Belediyesi’nde ambulans şoförü olarak çalışan İdris Güneş, çevresinde çalışkan ve güler yüzlü kişiliği ile tanınıyordu. İdris Güneş’in cenazesi Çağdaşkent Camii'nde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çayırova'da toprağa verilecek. Gazetemiz olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.