Belediye otobüslerinde internet keyfi!

Kocaeli 05.02.2016 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Belediye otobüslerinde internet keyfi!

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’ücretsiz wi-fi’’ etiketi bulunan araçlarında yolculuk boyunca internet keyfi yaşanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkımızın keyifli bir yolculuk yapması için belediye otobüslerinde ve yolcu vapurlarında ücretsiz wi-fi hizmeti veriyor. 2014 yılının nisan ayından başlayan proje kapsamında halen 41 adet toplu taşıma aracında ücretsiz wi-fi hizmeti veriliyor. İnternet keyfinin yeni alınan ve sefere konulan 240 adet yolcu otobüsünde yaşanması için de hazırlıklar devam ediyor. SİSTEM SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hatlarda yer alan ücretsiz wi-fi hizmeti, ilgili GSM operatörü ile düzenli olarak takip ediliyor ve bağlantı istatistikleri/kullanım dataları periyodik olarak raporlanıyor. Kocaeli halkına sunulan bu hizmetle ilgili herhangi bir bağlantı problemi olduğunda sistem otomatik olarak süreç sahiplerine haber veriyor ve anında müdahaleyle sorun gideriliyor. GSM operatörlerinin sağladığı sinyal seviyelerinin kalitesine, coğrafi ve stratejik konumlara bağlı olarak lokal yerlerde anlık internet bağlantı kopmaları yaşanabiliyor.   ‘’ÜCRETSİZ Wİ-Fİ’’ ETİKETİNE DİKKAT Yolcuların hizmetle ilgili yaptıkları geri bildirimler neticesinde yaşanılan bağlantı problemleri; anlık bağlantı kopmaları ve ilgili ağa bağlanırken gerekli kişisel alanın doldurulmaması veya hatalı doldurulması neticesinde meydana gelebiliyor. Ücretsiz internet hizmeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’Ücretsiz Wi-Fi’’ etiketi olan araçlarında veriliyor.    “ÜCRETSİZ Wİ-Fİ” HİZMETİNDEN NASIL YARARLANILIR? Yolcumuz ilgili otobüsün Wi-Fi ismine tıkladıktan sonra aşağıda yer alan ekrana kişisel bilgilerini girer. Yolcumuz açılan alana kişisel bilgilerini Türkçe karakterlerle, hatasız ve eksiksiz (kişisel bilgiler Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nce anında teyit edilmektedir. Aksi takdirde giriş yapılamamaktadır) girdikten sonra yolculuk süresince ücretsiz internet hizmetinden yararlanır.
Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’ücretsiz wi-fi’’ etiketi bulunan araçlarında yolculuk boyunca internet keyfi yaşanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkımızın keyifli bir yolculuk yapması için belediye otobüslerinde ve yolcu vapurlarında ücretsiz wi-fi hizmeti veriyor. 2014 yılının nisan ayından başlayan proje kapsamında halen 41 adet toplu taşıma aracında ücretsiz wi-fi hizmeti veriliyor. İnternet keyfinin yeni alınan ve sefere konulan 240 adet yolcu otobüsünde yaşanması için de hazırlıklar devam ediyor.

SİSTEM SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hatlarda yer alan ücretsiz wi-fi hizmeti, ilgili GSM operatörü ile düzenli olarak takip ediliyor ve bağlantı istatistikleri/kullanım dataları periyodik olarak raporlanıyor. Kocaeli halkına sunulan bu hizmetle ilgili herhangi bir bağlantı problemi olduğunda sistem otomatik olarak süreç sahiplerine haber veriyor ve anında müdahaleyle sorun gideriliyor. GSM operatörlerinin sağladığı sinyal seviyelerinin kalitesine, coğrafi ve stratejik konumlara bağlı olarak lokal yerlerde anlık internet bağlantı kopmaları yaşanabiliyor.

 

‘’ÜCRETSİZ Wİ-Fİ’’ ETİKETİNE DİKKAT

Yolcuların hizmetle ilgili yaptıkları geri bildirimler neticesinde yaşanılan bağlantı problemleri; anlık bağlantı kopmaları ve ilgili ağa bağlanırken gerekli kişisel alanın doldurulmaması veya hatalı doldurulması neticesinde meydana gelebiliyor. Ücretsiz internet hizmeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’Ücretsiz Wi-Fi’’ etiketi olan araçlarında veriliyor.

 

 “ÜCRETSİZ Wİ-Fİ” HİZMETİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Yolcumuz ilgili otobüsün Wi-Fi ismine tıkladıktan sonra aşağıda yer alan ekrana kişisel bilgilerini girer. Yolcumuz açılan alana kişisel bilgilerini Türkçe karakterlerle, hatasız ve eksiksiz (kişisel bilgiler Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nce anında teyit edilmektedir. Aksi takdirde giriş yapılamamaktadır) girdikten sonra yolculuk süresince ücretsiz internet hizmetinden yararlanır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.