Belediye Personeli sağlık Taramasından Geçti

Çayırova 30.11.2016 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Belediye Personeli sağlık Taramasından Geçti

Çayırova Belediyesi bünyesinde çalışan 300 personel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, sağlık taramasından geçirildi.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği yasası kapsamında gerçekleştirilen personel sağlık taramasında  personele ait sağlık takibi dosyalarına tarama verileri işlendi. Belediyenin dış birim ve arazi ekiplerinden oluşan 300 personel Çayırova Belediyesi Hizmet Binası reviri ve ayrıca mobil sağlık tarama aracında geniş kapsamlı sağlık taramasından geçti. Akciğer grafisi, odyometri (işitme) testi, solunum fonksiyon testi kan sayımı testlerini içeren sağlık taraması uygulandı. Daha güzel bir Çayırova için var güçleriyle çalışan belediye personelinin sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci yaptığı açıklamada, “Belediyemiz personeline, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek. Halkımıza hizmetin aksamaması için özveri ile çalışan belediye personelimizin bilinçli ve sağlıklı olması önceliğimizdir. Hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir” dedi.  
Çayırova Belediyesi bünyesinde çalışan 300 personel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, sağlık taramasından geçirildi.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği yasası kapsamında gerçekleştirilen personel sağlık taramasında  personele ait sağlık takibi dosyalarına tarama verileri işlendi.

Belediyenin dış birim ve arazi ekiplerinden oluşan 300 personel Çayırova Belediyesi Hizmet Binası reviri ve ayrıca mobil sağlık tarama aracında geniş kapsamlı sağlık taramasından geçti. Akciğer grafisi, odyometri (işitme) testi, solunum fonksiyon testi kan sayımı testlerini içeren sağlık taraması uygulandı.

Daha güzel bir Çayırova için var güçleriyle çalışan belediye personelinin sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci yaptığı açıklamada, “Belediyemiz personeline, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek. Halkımıza hizmetin aksamaması için özveri ile çalışan belediye personelimizin bilinçli ve sağlıklı olması önceliğimizdir. Hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.