Belediyeden 2016 Yılında 8 Yeni Park

Çayırova 25.02.2016 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Belediyeden 2016 Yılında 8 Yeni Park

Her yıl parkların bakımlarını düzenli olarak gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, 2 yılda ilçeye 11 yeni park kazandırdı. 2016 yılı içerisinde 8 yeni park yapımı planlayan belediye, 1 parkı da baştan aşağıya yenileyecek.

Çayırova Belediyesi 2014 ve 2015 yıllarında olduğu gibi bu yılda yeni parklar inşa edecek. 2 yılda toplamda 11 yeni park inşa eden belediye, 8 yeni parkında proje çalışmalarını tamamladı. Oyun grupları, koşu parkuru, halı saha, fitness aletleri, dinlenme ve yeşil alanlarıyla çocuklar, sporseverler ve yetişkinler olmak üzere her yaştan insanı buluşturan mekanlara bu yıl 8 yeni park ekleyecek olan Çayırova Belediyesi, 11 yeni parkı da hizmete sundu. Cumhuriyet Mahallesi’nde 2, Özgürlük Mahallesi’nde 5, Yenimahalle’de 2, Akse ve Emek Mahallelerinde 1’er park inşa eden belediye, parkları kullanıma sundu. TOKİ Parkı, Şehit Er Emre Kaan Arlı Parkı, Ali Rıza Terzi Parkı, Anadolu Parkı, Sevgi Parkı, Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Parkı, Ege Sokak Parkı, Emek TOKİ Parkı, Behram Çobanoğlu Parkı, Arif Çobanoğlu Parkını kullanıma sunan belediye Çağdaşkent Rekreasyon Alanı içerisindeki 41 dönümlük ek kısımda da yeni bir park inşa etti. 8 Park Planlandı 2016 yılı içerisinde 8 yeni park planlayan Çayırova Belediyesi, parkların proje çalışmalarını tamamladı. 1 parkında revize çalışmalarına başlayacak olan belediye, 2016 yılında toplamda 9 yeni park inşa etmiş olacak. İlçeye yeni parklar kazandırarak, daha fazla dinlenme ve sosyal yaşam alanı oluşturan Çayırova Belediyesi bu çalışmalarını 2016 yılında da sürdürecek. Mümkün olduğunca yeşil alan sayısını arttırmaya, ilçedeki parkların daha verimli ve kullanışlı olmasını sağlamaya çalışan belediye, 5 farklı mahallede yeni parklar inşa edecek. Özgürlük Mahallesi’nde 2 yeni park ve 1 revize, Cumhuriyet Mahallesi’nde 1 yeni park, İnönü Mahallesi’ne 1 yeni park, Emek Mahallesi’nde 2 yeni park ve Akse Mahallesi’nde de 2 park yapımı gerçekleştirilecek. Demirci, “Parklar Mahallelerin Nefes Aldığı Noktalardır” 2016 yılı içinde yapılması planlanan parkların ve yapılan 11 yeni parkın değerlendirmesini yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’nın yeşil oranını arttıracak çalışmalara imza atmayı sürdüreceklerini kaydetti. Demirci, “Yeşil alan, peyzaj ve şehir estetiği açısından son derece önemsediğimiz park ve bahçelerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Mahallelerin nefes aldığı noktalardır parklar. Yaşlısı genci herkesin ortak kullanım alanı olan parklarımız huzuru ve yeşili bir arada bulunduruyor. Bu çerçevede ilçemizdeki her parkla ayrı ayrı ilgileniyoruz. Yeni Parklar yapıyoruz. 2 yıllık bir süreçte 11 yeni park hizmete sunduk. Bu yılda 8 yeni parkı inşa edecek, 1 parkın da baştan aşağıya yenileyerek Çayırovalıların kullanımına sunacağız” dedi.  
Her yıl parkların bakımlarını düzenli olarak gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, 2 yılda ilçeye 11 yeni park kazandırdı. 2016 yılı içerisinde 8 yeni park yapımı planlayan belediye, 1 parkı da baştan aşağıya yenileyecek.

Çayırova Belediyesi 2014 ve 2015 yıllarında olduğu gibi bu yılda yeni parklar inşa edecek. 2 yılda toplamda 11 yeni park inşa eden belediye, 8 yeni parkında proje çalışmalarını tamamladı. Oyun grupları, koşu parkuru, halı saha, fitness aletleri, dinlenme ve yeşil alanlarıyla çocuklar, sporseverler ve yetişkinler olmak üzere her yaştan insanı buluşturan mekanlara bu yıl 8 yeni park ekleyecek olan Çayırova Belediyesi, 11 yeni parkı da hizmete sundu.

Cumhuriyet Mahallesi’nde 2, Özgürlük Mahallesi’nde 5, Yenimahalle’de 2, Akse ve Emek Mahallelerinde 1’er park inşa eden belediye, parkları kullanıma sundu. TOKİ Parkı, Şehit Er Emre Kaan Arlı Parkı, Ali Rıza Terzi Parkı, Anadolu Parkı, Sevgi Parkı, Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Parkı, Ege Sokak Parkı, Emek TOKİ Parkı, Behram Çobanoğlu Parkı, Arif Çobanoğlu Parkını kullanıma sunan belediye Çağdaşkent Rekreasyon Alanı içerisindeki 41 dönümlük ek kısımda da yeni bir park inşa etti.

8 Park Planlandı

2016 yılı içerisinde 8 yeni park planlayan Çayırova Belediyesi, parkların proje çalışmalarını tamamladı. 1 parkında revize çalışmalarına başlayacak olan belediye, 2016 yılında toplamda 9 yeni park inşa etmiş olacak. İlçeye yeni parklar kazandırarak, daha fazla dinlenme ve sosyal yaşam alanı oluşturan Çayırova Belediyesi bu çalışmalarını 2016 yılında da sürdürecek. Mümkün olduğunca yeşil alan sayısını arttırmaya, ilçedeki parkların daha verimli ve kullanışlı olmasını sağlamaya çalışan belediye, 5 farklı mahallede yeni parklar inşa edecek. Özgürlük Mahallesi’nde 2 yeni park ve 1 revize, Cumhuriyet Mahallesi’nde 1 yeni park, İnönü Mahallesi’ne 1 yeni park, Emek Mahallesi’nde 2 yeni park ve Akse Mahallesi’nde de 2 park yapımı gerçekleştirilecek.

Demirci, “Parklar Mahallelerin Nefes Aldığı Noktalardır”

2016 yılı içinde yapılması planlanan parkların ve yapılan 11 yeni parkın değerlendirmesini yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’nın yeşil oranını arttıracak çalışmalara imza atmayı sürdüreceklerini kaydetti. Demirci, “Yeşil alan, peyzaj ve şehir estetiği açısından son derece önemsediğimiz park ve bahçelerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Mahallelerin nefes aldığı noktalardır parklar. Yaşlısı genci herkesin ortak kullanım alanı olan parklarımız huzuru ve yeşili bir arada bulunduruyor. Bu çerçevede ilçemizdeki her parkla ayrı ayrı ilgileniyoruz. Yeni Parklar yapıyoruz. 2 yıllık bir süreçte 11 yeni park hizmete sunduk. Bu yılda 8 yeni parkı inşa edecek, 1 parkın da baştan aşağıya yenileyerek Çayırovalıların kullanımına sunacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.