Belediyeden Açıklama Geldi

Çayırova 10.09.2018 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Belediyeden Açıklama Geldi

ÇAYIROVA BELEDİYESİ YIKIM KARARI ALINAN OKULLAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Çayırova Mehmet Akif İlkokulunun yıkım kararının ardından öğrenci velileri eylem yapma kararı almıştı. Çayırova Belediyesi’nden yıkım kararı alınan okullar ile ilgili açıklama geldi. Belediye’den yapılan açıklamada, “Çayırova’nın gelmiş geçmiş en büyük yatırımlarından biri olan Kent Meydanı Projesi kapsamında yıkımına başladığımız Mehmet Akif İlkokulu öğrencileri geçici olarak Atatürk Mahallesi’nde yeni yaptığımız okulda öğrenimine devam edecektir. TÜM TEDBİRLER ALINDI Okula ulaşım servis hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü’müzle koordinasyon içerisinde tüm tedbirler alınmıştır. Mehmet Akif İlkokulu öğrencilerinin kalıcı olarak öğrenim göreceği 24 Kasım Ortaokulu’nun yanında yapılacak olan 30 derslikli yeni okulun ihalesi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ve 2019-2020 eğitim öğretim dönemine yetiştirilecektir. Tüm öğrenci ve velilerimize saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.
ÇAYIROVA BELEDİYESİ YIKIM KARARI ALINAN OKULLAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Çayırova Mehmet Akif İlkokulunun yıkım kararının ardından öğrenci velileri eylem yapma kararı almıştı. Çayırova Belediyesi’nden yıkım kararı alınan okullar ile ilgili açıklama geldi. Belediye’den yapılan açıklamada, “Çayırova’nın gelmiş geçmiş en büyük yatırımlarından biri olan Kent Meydanı Projesi kapsamında yıkımına başladığımız Mehmet Akif İlkokulu öğrencileri geçici olarak Atatürk Mahallesi’nde yeni yaptığımız okulda öğrenimine devam edecektir.

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Okula ulaşım servis hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü’müzle koordinasyon içerisinde tüm tedbirler alınmıştır. Mehmet Akif İlkokulu öğrencilerinin kalıcı olarak öğrenim göreceği 24 Kasım Ortaokulu’nun yanında yapılacak olan 30 derslikli yeni okulun ihalesi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ve 2019-2020 eğitim öğretim dönemine yetiştirilecektir. Tüm öğrenci ve velilerimize saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.