Belediyenin gizli kahramanları

Kocaeli 06.01.2017 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Belediyenin gizli kahramanları

Körfez Belediyesi hayata geçirdiği projelerle kente farklı bir değer katarken, o projelerin devamlılığını sağlayan birde görünmeyen kahramanlar var. Tek amaçları, hizmetlerin aksamadan devam etmesini sağlamak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, onları “Körfez’in gizli kahramanları” diye nitelendiriyor. Projelerin bir bir hayata geçirildiği Körfez’de, onlar arka planda canla başla çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün atölyelerinin yer aldığı Teknik Hizmetler çalışanları, sahada görev yapan araçların bakımlarını gerçekleştirirken,aksamadan hizmet vermelerini sağlıyor. EKSİKLİKLER GİDERİLİYOR Motor atölyesinde araçların teknik aksaklıkları giderilirken, ağır kaynak atölyesinde de özellikle Körfez’in üst noktasında görev yapan kar araçlarına ait kepçelerin onarımları yapılıyor. Atölyelerde ayrıca; araçların lastik, elektrik aksan, fren, boya ve kaporta işlemleri de ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. HİZMET YARIŞI VAR Araç bakımları dışında; kaynak ve marangozhane ise belediye binasındaki eksikliklerin giderilmesini sağlıyor. Marangozhane sadece belediye binasında değil, projeler doğrultusunda camilerin, okulların ve diğer kamu binalarının da eksikliklerini tamamlıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da ziyaret ederek motivasyonu üst noktada tuttuğu ekipler, hizmet yarışı için mesai yapıyor.
Körfez Belediyesi hayata geçirdiği projelerle kente farklı bir değer katarken, o projelerin devamlılığını sağlayan birde görünmeyen kahramanlar var. Tek amaçları, hizmetlerin aksamadan devam etmesini sağlamak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, onları “Körfez’in gizli kahramanları” diye nitelendiriyor. Projelerin bir bir hayata geçirildiği Körfez’de, onlar arka planda canla başla çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün atölyelerinin yer aldığı Teknik Hizmetler çalışanları, sahada görev yapan araçların bakımlarını gerçekleştirirken,aksamadan hizmet vermelerini sağlıyor.

EKSİKLİKLER GİDERİLİYOR
Motor atölyesinde araçların teknik aksaklıkları giderilirken, ağır kaynak atölyesinde de özellikle Körfez’in üst noktasında görev yapan kar araçlarına ait kepçelerin onarımları yapılıyor. Atölyelerde ayrıca; araçların lastik, elektrik aksan, fren, boya ve kaporta işlemleri de ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

HİZMET YARIŞI VAR
Araç bakımları dışında; kaynak ve marangozhane ise belediye binasındaki eksikliklerin giderilmesini sağlıyor. Marangozhane sadece belediye binasında değil, projeler doğrultusunda camilerin, okulların ve diğer kamu binalarının da eksikliklerini tamamlıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da ziyaret ederek motivasyonu üst noktada tuttuğu ekipler, hizmet yarışı için mesai yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.