"Belediyeyi mahkemeye vereceğim"

Çayırova 23.04.2019 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

"Belediyeyi mahkemeye vereceğim"

Çayırova Necmetin Erbakan Kültür Merkezi’in karşısında bulunan kaldırıma yapılan korkulukların kaza yapmasına neden olduğunu belirten esnaf Cenk Karakaya büyük maddi hasara maruz kaldığını, belediyeyi mahkemeye vereceğini söyledi.

Kaldırım ve yolu birbirinden ayırmak amacıyla yapılan demir korkuluklarının siyaha boyanması nedeniyle gece karanlığında görünmediğini belirten Karakaya, “Burada yol zaten dar. Korkuluklar nedeniyle ana yoldan ara sokağa giren yol iyiden iyiye daraldı. Birde siyah renkli boya ile boyanması ile adeta kazaya davetiye çıkarıldı. Böyle saçma sapan iş mi yapılır. Aracımda 7 Bin TL’ye yakın  maddi hasar meydana geldi. “dedi. KORKULUKLARIN YERi YANLIŞ Korkulukların Çayırova halkının Necmetin Erbakan Kültür Merkezi’nde ki etkinliklere gitmesine merkezden de tekrar ilçeye girişinde büyük sıkıntı meydana getirdiğini de belirten Cenk Karakaya, “Karşıdan gelen vatandaş koştura koştura yoldan geçmeye çalışıyor. Ancak korkuluklar nedeniyle kendini bir türlü kaldırıma atamıyor. Ayrıca bu korkuluklar sağlam değil.  Bir araç bu korkuluğa çarptığında kaldırımdaki yayayı paramparça edecek durumda. Korkuluklar kaldırım kenarında değil yolun İstanbul yönünde sol tarafında olmalıydı.” dedi.  Yolun darlığına da dikkat çeken o noktada kuaförlük yapan Karakaya, “ Bir aracın, sokaktan, o korkuluklar varken ana yola çıkması imkansız. Yolun kendisi de dar.”  diyerek yolda kollarıyla mesafeyi gösterdi. Araçları durdurarak yol genişliğini de teyit eden  Karakaya “Bukorkulukları sarı yada daha farklı açık bir renge boyamadıkları sürece her gün bir kaza yaşanır.”dedi.
Çayırova Necmetin Erbakan Kültür Merkezi’in karşısında bulunan kaldırıma yapılan korkulukların kaza yapmasına neden olduğunu belirten esnaf Cenk Karakaya büyük maddi hasara maruz kaldığını, belediyeyi mahkemeye vereceğini söyledi.

Kaldırım ve yolu birbirinden ayırmak amacıyla yapılan demir korkuluklarının siyaha boyanması nedeniyle gece karanlığında görünmediğini belirten Karakaya, “Burada yol zaten dar. Korkuluklar nedeniyle ana yoldan ara sokağa giren yol iyiden iyiye daraldı. Birde siyah renkli boya ile boyanması ile adeta kazaya davetiye çıkarıldı. Böyle saçma sapan iş mi yapılır. Aracımda 7 Bin TL’ye yakın  maddi hasar meydana geldi. “dedi.

KORKULUKLARIN YERi YANLIŞ

Korkulukların Çayırova halkının Necmetin Erbakan Kültür Merkezi’nde ki etkinliklere gitmesine merkezden de tekrar ilçeye girişinde büyük sıkıntı meydana getirdiğini de belirten Cenk Karakaya, “Karşıdan gelen vatandaş koştura koştura yoldan geçmeye çalışıyor. Ancak korkuluklar nedeniyle kendini bir türlü kaldırıma atamıyor. Ayrıca bu korkuluklar sağlam değil.  Bir araç bu korkuluğa çarptığında kaldırımdaki yayayı paramparça edecek durumda. Korkuluklar kaldırım kenarında değil yolun İstanbul yönünde sol tarafında olmalıydı.” dedi.  Yolun darlığına da dikkat çeken o noktada kuaförlük yapan Karakaya, “ Bir aracın, sokaktan, o korkuluklar varken ana yola çıkması imkansız. Yolun kendisi de dar.”  diyerek yolda kollarıyla mesafeyi gösterdi. Araçları durdurarak yol genişliğini de teyit eden  Karakaya “Bukorkulukları sarı yada daha farklı açık bir renge boyamadıkları sürece her gün bir kaza yaşanır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.