"Belki Ankara patlaması bile yaşanmazdı"

Kocaeli 18.03.2016 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

"Belki Ankara patlaması bile yaşanmazdı"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, muhalefeti sert bir dille eleştirdi. Aygün, “Ülkemizde o kadar terör olayları yaşanırken muhalefetin tek derdi hükümeti yıkmak. Bu kadar bölücü bir muhalefet olmasa belki Ankara patlaması bile yaşamazdık” dedi İSTİKLAL ECDADDAN İSTİKBAL AK PARTİ’DEN AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün yaptığı açıklama da dikkat çekici ifadeler kullandı. Aygün, “Terörün temizliği sırasında zihin temizliği yapmak lazım. Hem doğuda hem de batıda. Olayların çıkış sebeplerini iyi analiz etmeliyiz. Terörün olmasının sebebi yüz yıl önce o ecdadın kanlarıyla canlarıyla bu ülkeyi almasıydı. Haçlı torunları Osmanlı’yı yıktı. Petrole sahip olmak için bizi uyuttular. Bunu alfabemizden anlayın. Uyuyan Türkiye’yi AK Parti ve Erdoğan uyandırdı. İstikbali AK Parti kazandırdı. Niye Erdoğan hedefte çünkü olayın özü bu” ifadelerini kullandı. MUHALEFETİN SUÇU Muhalefet partilerinin ülkeye büyük zararlar verdiğini ifade eden Zeki Aygün, “Demokratik yönden bizi yıkamadılar. Gezi ve Kobani ile yıkmak istediler. Halk 1 Kasım’da tokadı gösterdi. Yüz yıl önce benim ecdadım bugünü görüyor. Bizim insanımız görmüyor. Çok şükür Ak kadrolar bunu gördü. Hala harçlıların ekmeğine yağ sürenler var. Hala AK Partiyi düşürmek, Erdoğan’ın indirmek için bunları yapıyorlar. Yapıcı değil bölücü davranıyorlar. Eğer muhalefet bu şekilde davranmasa Ankara’daki bombalı patlama bile belki yaşanmazdı. Muhalefet ülkeyi birleştirmek yerine daha da ayrıştırmak için çalışıyor” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, muhalefeti sert bir dille eleştirdi. Aygün, “Ülkemizde o kadar terör olayları yaşanırken muhalefetin tek derdi hükümeti yıkmak. Bu kadar bölücü bir muhalefet olmasa belki Ankara patlaması bile yaşamazdık” dedi

İSTİKLAL ECDADDAN İSTİKBAL AK PARTİ’DEN

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün yaptığı açıklama da dikkat çekici ifadeler kullandı. Aygün, “Terörün temizliği sırasında zihin temizliği yapmak lazım. Hem doğuda hem de batıda. Olayların çıkış sebeplerini iyi analiz etmeliyiz. Terörün olmasının sebebi yüz yıl önce o ecdadın kanlarıyla canlarıyla bu ülkeyi almasıydı. Haçlı torunları Osmanlı’yı yıktı. Petrole sahip olmak için bizi uyuttular. Bunu alfabemizden anlayın. Uyuyan Türkiye’yi AK Parti ve Erdoğan uyandırdı. İstikbali AK Parti kazandırdı. Niye Erdoğan hedefte çünkü olayın özü bu” ifadelerini kullandı.

MUHALEFETİN SUÇU

Muhalefet partilerinin ülkeye büyük zararlar verdiğini ifade eden Zeki Aygün, “Demokratik yönden bizi yıkamadılar. Gezi ve Kobani ile yıkmak istediler. Halk 1 Kasım’da tokadı gösterdi. Yüz yıl önce benim ecdadım bugünü görüyor. Bizim insanımız görmüyor. Çok şükür Ak kadrolar bunu gördü. Hala harçlıların ekmeğine yağ sürenler var. Hala AK Partiyi düşürmek, Erdoğan’ın indirmek için bunları yapıyorlar. Yapıcı değil bölücü davranıyorlar. Eğer muhalefet bu şekilde davranmasa Ankara’daki bombalı patlama bile belki yaşanmazdı. Muhalefet ülkeyi birleştirmek yerine daha da ayrıştırmak için çalışıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.