Ben gençlerin ağabeyiyim

Dilovası 23.01.2019 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ben gençlerin ağabeyiyim

Bu seçimlerde gençlere büyük önem düştüğünü dile getiren Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Dilovası’nı gençlerle şekillendireceklerini söyledi.

Kendisini gençlerin sadece başkanı değil ağabeyi olarak adlandıran Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, hazırladıkları çalışmalar ile gençleri yönetime dâhil ederek Dilovası’nı gençler ile beraber onların gelecek vizyonları ile şekillendireceklerini söyledi. Amaçlarının tüm Dilovası’nı bir bütün halinde planlayıp gelecek nesillere modern bir kent bırakmak olduğunun altını çizen başkan adayı Dalkılıç, “Ben gençlerin ağabeyiyim kendimi onların sadece başkanı olarak görmüyorum. Onlarla hemhal olarak Dilovası’nın sorunlarını beraber omuzlayacağız. Bizim göremeyip onların gördüklerini gençlerimiz sayesinde Dilovası’na kazandıracağız. Amacımız genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla, kadınıyla daha huzurlu bir Dilovası kurmak. Bunun içinde herkesin kentçilik bilincine sahip olup taşın altına elini koymasıdır.” dedi.
Bu seçimlerde gençlere büyük önem düştüğünü dile getiren Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Dilovası’nı gençlerle şekillendireceklerini söyledi.

Kendisini gençlerin sadece başkanı değil ağabeyi olarak adlandıran Saadet Partisi
Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, hazırladıkları çalışmalar ile gençleri
yönetime dâhil ederek Dilovası’nı gençler ile beraber onların gelecek vizyonları ile
şekillendireceklerini söyledi. Amaçlarının tüm Dilovası’nı bir bütün halinde planlayıp gelecek nesillere modern bir kent bırakmak olduğunun altını çizen başkan adayı Dalkılıç, “Ben gençlerin ağabeyiyim kendimi onların sadece başkanı olarak görmüyorum. Onlarla hemhal olarak Dilovası’nın sorunlarını beraber omuzlayacağız. Bizim göremeyip onların gördüklerini gençlerimiz sayesinde Dilovası’na kazandıracağız. Amacımız genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla, kadınıyla daha huzurlu bir Dilovası kurmak. Bunun içinde herkesin kentçilik bilincine sahip olup taşın altına elini koymasıdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.