BEN'i BİZ yapan En Özel Gün

Dilovası 24.06.2017 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BEN'i BİZ yapan En Özel Gün

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Toltar, mesajında şu görüşlere yer verdi.“Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.   Bayramlar, sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun bütün kesimlerine yayıldığı günlerdir. “Ben’i” “Biz” yapan yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verilip, yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir.   Diğer bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da varlık sebebimiz olan ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Toltar, mesajında şu görüşlere yer verdi.“Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.

 

Bayramlar, sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun bütün kesimlerine yayıldığı günlerdir. “Ben’i” “Biz” yapan yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verilip, yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir.

 

Diğer bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da varlık sebebimiz olan ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz.


Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.