Ben Kötü Bir Şey Demedim

Kocaeli 13.09.2017 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ben Kötü Bir Şey Demedim

Son günlerde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan arasında yaşanan sorunlar ve sataşmalar gündeme damgasını vurmuştu.

CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’ın, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan için “Yolsuzluk yapmıştır” demişti. Ceyhan da cevap olarak Tarhan’a “FETÖ’nün kuklası olmuş” diyerek cevap vermişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından bugün düzenlenen il başkanları toplantısında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay oldukça ilginç bir açıklamaya imza attı.   “BEN KOTÜ BİRŞEY SÖYLEMEDİM” CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan arasında yaşanan tartışmayı değerlendirerek, “Bu tartışmanın kent siyasetini ve masayı germediğini düşünüyoruz. Tahsin Tarhan benim milletvekilim. Ben buna sahip çıkmak zorundayım. Ben kötü bir şey söylemedim. Tahsin bey Ceyhan için benim sorularıma yanıt vermedi diyor. Şemsettin Başkana da söyledim “FETÖ’cü vekil” gibi cümleler doğru değil. Aydın Başkan konuya girince bende konuya girmek zorunda kaldım.” dedi.
Son günlerde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan arasında yaşanan sorunlar ve sataşmalar gündeme damgasını vurmuştu.

CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’ın, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan için “Yolsuzluk yapmıştır” demişti. Ceyhan da cevap olarak Tarhan’a “FETÖ’nün kuklası olmuş” diyerek cevap vermişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından bugün düzenlenen il başkanları toplantısında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay oldukça ilginç bir açıklamaya imza attı.

 

“BEN KOTÜ BİRŞEY SÖYLEMEDİM”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan arasında yaşanan tartışmayı değerlendirerek, “Bu tartışmanın kent siyasetini ve masayı germediğini düşünüyoruz. Tahsin Tarhan benim milletvekilim. Ben buna sahip çıkmak zorundayım. Ben kötü bir şey söylemedim. Tahsin bey Ceyhan için benim sorularıma yanıt vermedi diyor. Şemsettin Başkana da söyledim “FETÖ’cü vekil” gibi cümleler doğru değil. Aydın Başkan konuya girince bende konuya girmek zorunda kaldım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.