Ben ona tokat atsam da...

22.02.2015 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ben ona tokat atsam da...

ERKAN Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı, ’Paramparça’ dizisinde ’Keriman’ karakterini canlandıran Nursel Köse, "Keriman’ı sevenleri ben de çok seviyorum" dedi.

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ’Turki Ekstra’ programında soruları yanıtlayan Nursel Köse, oynadıkları dizinin birçok yönü bulduğunu komedi yönünün heyecan yaratıp izleyiciyi kendisine bağladığını söyledi.   Dizide canlandırdığı ‘Keriman’ı sevenleri kendisinin de çok sevdiğini anlatan Köse, "İzleyiciler, Keriman’ın esprili yönlerini öne çıkarıp bunu internetteki paylaşımları ile ortaya çıkarıyor" dedi. Nursel Köse, şöyle konuştu: "Nurgül Yeşilçay ile ilk günden ’Patlatacağız’ dedik, patlatıyoruz yani. Çok iyi bir enerjimiz var. Birbirimizi çok seviyoruz. Bazen ‘kopuyoruz.’ Bu noktadan sonra bu kadar gülmekten artık çekemeyiz diyoruz. Çok keyifli.         Daha önce çalışmıştım Nurgül ile. Kameranın arka tarafı çok keyifli. Ben ona tokat atsam da bağırsam da gülüyoruz çok eğlenceli. Sonunda film yani fazla ciddiye almamak lazım." "Hayatım saç spreyi reklamlarına konu olacak kadar hareketli ve parlaktır. Sabah Berlin; öğlen Cannes, akşam Antalya… Saçlar hala kalıp gibi… " Ekranın görüp göreceği en değişik 'kötü kadın' karakterine hayat veren Nursel Köse kendini bu cümlelerle tanımlıyor internet sitesinde.   1970 yılında Malatya'da doğan sonra da özel öğrenci olarak Almanya'ya giden Nursel Köse şu sıralar izlenme rekorları kıran Paramparça dizisinde Keriman karakterini canlandırıyor.Kardeşinin karısına gözünü bile kırpmadan yalan söyleyen kendi çıkarı için herkesi yok sayan Keriman karakterine hayat veren Nursel Köse, 45 yaşında.Aslında Almanya'da mimarlık öğrenimi gördü. Bu sırada da kanına "tiyatro virüsü" girdi.Yönetmen, oyuncu ve yazar olarak Türk ve Alman tiyatro gruplarında sahne aldı. Ama bir yandan da eğitimini aldığı mimariyi de ihmal etmedi.1992 yılında Yer Kozmetikçileri adlı kadın kabare grubunu kurdu. Bu Almanya'daki ilk yabancı kadın tiyatro grubuydu aynı zamanda.Nursel Köse beyazperdedeki ilk deneyimini Hark Bohm'un Yasemin adlı filmiyle yaşadı. 2003 yılında Buket Alakuş'un yönetitği Anam filmiyle adını duyurdu.Kebap Connection'ın da aralarında bulunduğu birçok sinema filminde oynadı.Bu arada, Almanya'da ve Türkiye'de tiyatro yapmayı da sürdürdü.Nursel Köse, yönetmenliğini Fatih Akın'ın üstlendiği Yaşamın Kıyısında filminde de Tunçel Kurtiz'in oynadığı karakterin duygusal yakınlık kurduğu bir hayat kadınını canlandırdı.Cannes Film Festivali'nde de gösterilen film ile Nursel Köse, adını uluslararası alanda biraz daha duyurdu.Genellikle yan karakterleri bazen başrolü bile geride bırakacak kadar parmak bir biçimde canlandıran Nursel Köse, Yaşamın Kıyısında filmindeki rolü için Bremen genelevinde inceleme yaptığını da söylemişti.Yaşamın Kıyısında filmindeki performansı ile Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Köse, son yıllarda Türkiye'de de çalışmalarına ağırlık verdi.Köse, yönetmenliğini Kutluğ Ataman'ın üstlendiği Kuzu ile Erhan Güleryüz'ün Kafkas adlı filmlerinde de oynadı.       
ERKAN Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı, ’Paramparça’ dizisinde ’Keriman’ karakterini canlandıran Nursel Köse, "Keriman’ı sevenleri ben de çok seviyorum" dedi.

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ’Turki Ekstra’ programında soruları yanıtlayan Nursel Köse, oynadıkları dizinin birçok yönü bulduğunu komedi yönünün heyecan yaratıp izleyiciyi kendisine bağladığını söyledi.

 
Dizide canlandırdığı ‘Keriman’ı sevenleri kendisinin de çok sevdiğini anlatan Köse, "İzleyiciler, Keriman’ın esprili yönlerini öne çıkarıp bunu internetteki paylaşımları ile ortaya çıkarıyor" dedi. Nursel Köse, şöyle konuştu: "Nurgül Yeşilçay ile ilk günden ’Patlatacağız’ dedik, patlatıyoruz yani. Çok iyi bir enerjimiz var. Birbirimizi çok seviyoruz. Bazen ‘kopuyoruz.’ Bu noktadan sonra bu kadar gülmekten artık çekemeyiz diyoruz. Çok keyifli.
 
 
 
NURSEL KÖSE
 

Daha önce çalışmıştım Nurgül ile. Kameranın arka tarafı çok keyifli. Ben ona tokat atsam da bağırsam da gülüyoruz çok eğlenceli. Sonunda film yani fazla ciddiye almamak lazım."

"Hayatım saç spreyi reklamlarına konu olacak kadar hareketli ve parlaktır. Sabah Berlin; öğlen Cannes, akşam Antalya… Saçlar hala kalıp gibi… "

Ekranın görüp göreceği en değişik 'kötü kadın' karakterine hayat veren Nursel Köse kendini bu cümlelerle tanımlıyor internet sitesinde.
 
1970 yılında Malatya'da doğan sonra da özel öğrenci olarak Almanya'ya giden Nursel Köse şu sıralar izlenme rekorları kıran Paramparça dizisinde Keriman karakterini canlandırıyor.Kardeşinin karısına gözünü bile kırpmadan yalan söyleyen kendi çıkarı için herkesi yok sayan Keriman karakterine hayat veren Nursel Köse, 45 yaşında.Aslında Almanya'da mimarlık öğrenimi gördü. Bu sırada da kanına "tiyatro virüsü" girdi.Yönetmen, oyuncu ve yazar olarak Türk ve Alman tiyatro gruplarında sahne aldı. Ama bir yandan da eğitimini aldığı mimariyi de ihmal etmedi.1992 yılında Yer Kozmetikçileri adlı kadın kabare grubunu kurdu. Bu Almanya'daki ilk yabancı kadın tiyatro grubuydu aynı zamanda.Nursel Köse beyazperdedeki ilk deneyimini Hark Bohm'un Yasemin adlı filmiyle yaşadı. 2003 yılında Buket Alakuş'un yönetitği Anam filmiyle adını duyurdu.Kebap Connection'ın da aralarında bulunduğu birçok sinema filminde oynadı.Bu arada, Almanya'da ve Türkiye'de tiyatro yapmayı da sürdürdü.Nursel Köse, yönetmenliğini Fatih Akın'ın üstlendiği Yaşamın Kıyısında filminde de Tunçel Kurtiz'in oynadığı karakterin duygusal yakınlık kurduğu bir hayat kadınını canlandırdı.Cannes Film Festivali'nde de gösterilen film ile Nursel Köse, adını uluslararası alanda biraz daha duyurdu.Genellikle yan karakterleri bazen başrolü bile geride bırakacak kadar parmak bir biçimde canlandıran Nursel Köse, Yaşamın Kıyısında filmindeki rolü için Bremen genelevinde inceleme yaptığını da söylemişti.Yaşamın Kıyısında filmindeki performansı ile Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Köse, son yıllarda Türkiye'de de çalışmalarına ağırlık verdi.Köse, yönetmenliğini Kutluğ Ataman'ın üstlendiği Kuzu ile Erhan Güleryüz'ün Kafkas adlı filmlerinde de oynadı.
NURSEL KÖSE  NURSEL KÖSE
 
 
NURSEL KÖSENURSEL KÖSE
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.