Beni Ben yapan Galatasaray'dır

Spor 28.03.2016 - 22:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Beni Ben yapan Galatasaray'dır

İ. Başakşehir'de forma giyen Emre Belözoğlu, "Bugünlere gelmemde en büyük vesile G.Saray'dır. Ben G.Saray'ın bana vermiş olduklarının karşılığını parayla veremem." dedi.

İstanbul  Başakşehir forması giyen  Emre Belözoğlu, psikolojik destek aldığını ve  Galatasaray'dan  Inter'e transferinin detaylarını anlattı. Lig Radyo'ya konuşan Belözoğlu, şunları söyledi: "PSİKOLOJİK DESTEK ALDIM" "Psikolojik destek aldım. Bu saha içinden daha çok özel hayatımda bana daha çok yardımcı oldu. Ben saha içerisinde hiçbir olayı başlatmadım. Olmamam gereken diyaloglar içerisinde kaldım,kötü görüntü verdim" "GALATASARAY'IN TEKLİFİ..." "Galatasaray'dayken ilk olarak Fatih hoca beni  Fiorentina'ya istedi. 16 milyon dolar teklif yapıldı, kabul edilmedi.  Galatasaray'ın bana yaptığı teklifle Florya'dan 1 ev alabilirdim.  Inter'in yaptığı teklifle 10 ev alabilirdim." "BUGÜNLERE GALATASARAY SAYESİNDE GELDİM" "Bugünlere gelmemde en büyük vesile  Galatasaray'dır. Ben,  Galatasaray'ın bana vermiş olduklarının karşılığını parayla veremem.  Fenerbahçe kararımı kolay vermedim. Şimdi 36 yaşındayım,  Fenerbahçe'ye iyi ki gittim diyorum."
İ. Başakşehir'de forma giyen Emre Belözoğlu, "Bugünlere gelmemde en büyük vesile G.Saray'dır. Ben G.Saray'ın bana vermiş olduklarının karşılığını parayla veremem." dedi.

İstanbul  Başakşehir forması giyen  Emre Belözoğlu, psikolojik destek aldığını ve  Galatasaray'dan  Inter'e transferinin detaylarını anlattı. Lig Radyo'ya konuşan Belözoğlu, şunları söyledi:

"PSİKOLOJİK DESTEK ALDIM"

"Psikolojik destek aldım. Bu saha içinden daha çok özel hayatımda bana daha çok yardımcı oldu. Ben saha içerisinde hiçbir olayı başlatmadım. Olmamam gereken diyaloglar içerisinde kaldım,kötü görüntü verdim"

"GALATASARAY'IN TEKLİFİ..."

"Galatasaray'dayken ilk olarak Fatih hoca beni  Fiorentina'ya istedi. 16 milyon dolar teklif yapıldı, kabul edilmedi.  Galatasaray'ın bana yaptığı teklifle Florya'dan 1 ev alabilirdim.  Inter'in yaptığı teklifle 10 ev alabilirdim."

"BUGÜNLERE GALATASARAY SAYESİNDE GELDİM"

"Bugünlere gelmemde en büyük vesile  Galatasaray'dır. Ben,  Galatasaray'ın bana vermiş olduklarının karşılığını parayla veremem.  Fenerbahçe kararımı kolay vermedim. Şimdi 36 yaşındayım,  Fenerbahçe'ye iyi ki gittim diyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.