“Beni neden engellediniz?”

Siyaset 17.06.2020 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Beni neden engellediniz?”

CHP Darıca eski Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz partinin ilçe başkanının, ilçe yöneticilerinin, gençlik ve kadın kolları başkanının kendisini engellediğini söyleyerek adeta hesap sordu. CHP Darıca eski Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz sosyal medya hesabı üzerinden adeta ateş püskürdü. Partinin mevcut; İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa’nın kendisini engellediğini söyleyen Akdeniz, ilk toplantıda açıklayacağı şeyler olduğunu dile getirdi. Daha önce de bir toplantı istediğini ancak fikrinden vazgeçirildiğini söyleyen Akdeniz, söyleyemediklerini söylemek dört gözle beklediğini açıkladı. İŞTE OYA AKDENİZ’İN O PAYLAŞIMI; Parti ilçe yöneticileri, ilçe başkanı, gençlik kolu başkanı ve kadın kolu başkanı; beni hangi gerekçeyle Facebook’ta engelleyip ve arkadaşlıktan çıkardınız çok merak ediyorum. Ne gibi bir çekinceniz var ki? Benim sizleri görmem takip etmem neden rahatsız etti sizi? Yapmayı düşünüp de rica minnet vazgeçirildiğim basın toplantısında söyleyemediklerimi dört gözle beklediğim örgüt ve danışma kurulu toplantısında söyleyeceğim. O zaman da engelleyin de görelim.

CHP Darıca eski Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz partinin ilçe başkanının, ilçe yöneticilerinin, gençlik ve kadın kolları başkanının kendisini engellediğini söyleyerek adeta hesap sordu.

CHP Darıca eski Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz sosyal medya hesabı üzerinden adeta ateş püskürdü. Partinin mevcut; İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa’nın kendisini engellediğini söyleyen Akdeniz, ilk toplantıda açıklayacağı şeyler olduğunu dile getirdi. Daha önce de bir toplantı istediğini ancak fikrinden vazgeçirildiğini söyleyen Akdeniz, söyleyemediklerini söylemek dört gözle beklediğini açıkladı.

İŞTE OYA AKDENİZ’İN O PAYLAŞIMI;

Parti ilçe yöneticileri, ilçe başkanı, gençlik kolu başkanı ve kadın kolu başkanı; beni hangi gerekçeyle Facebook’ta engelleyip ve arkadaşlıktan çıkardınız çok merak ediyorum. Ne gibi bir çekinceniz var ki? Benim sizleri görmem takip etmem neden rahatsız etti sizi? Yapmayı düşünüp de rica minnet vazgeçirildiğim basın toplantısında söyleyemediklerimi dört gözle beklediğim örgüt ve danışma kurulu toplantısında söyleyeceğim. O zaman da engelleyin de görelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.