Benliahmetliler kahvaltıda buluştu

Gebze 04.11.2019 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Benliahmetliler kahvaltıda buluştu

Gebze’nin en aktif derneklerinden birisi olan Kars ili Selim ilçesi Benliahmet Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genç ve dinamik kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yönetim kurulu ve gençlik kollarının dernek lokalinde organize etmiş olduğu kahvaltıda kurucu başkan kurucu üyeleri ve derneğin kurulduğu günden bu güne kadar başkanlık yapmış köylüleri ile birlikte kahvaltıda buluştu. İlk olarak Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Aydemir kısa bir selamla konuşması yaparak planladıkları ve gerçekleştirecekleri olan projeleri başkanlar ile paylaştı. Aydemir, “1997 yılında siz değerli büyüklerimizin zor şartlarda kurduğu ve bugüne kadar gelmesinde büyük emekleri olan başkanlarımıza ve yönetim kurullarına teşekkür ederiz. Benliahmet Köyü Derneğinde başkanlık yapmanın ayrı bir sorumluluğu bilinci ile bizlerde köylülerimizin vermiş olduğu görevi 3 yıl boyunca başarılı bir şekilde devam ettireceğiz. ETKİNLİKLERİMİZ VAR Köylülerimizin maddi ve manevi desteklerini alarak planladığımız birçok sportif ve sosyal etkinlikler olacak ve bu etkinlikleri yapmadan önce siz büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanmak İstedik ve böyle bir kahvaltılı toplantı düzenledik. Şu anda hasta ve yaşlı olan köylülerimizi ziyaret ediyoruz bölgemizin basın kuruluşlarını ziyaret ettik. Bölgemizdeki belediye başkanlarını ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Önümüzdeki süreçte yapılması gereken etkinlikler var. Bunlardan bazıları Sarıkamış şehitleri anma programı ’Çanakkale Şehitlik Ziyaretleri’ Benliahmet köyü birlik ve beraberlik Kaz Gecesi’ Geleneksel Futbol Turnuvası’ ‘Derneğimizde Aşıklar Gecesi’ Kuranı Kerim dinletisi gibi yönetim kurulu olarak birçok düşüncemiz var. Bu programları sizlerle paylaşıp tecrübelerinizden yararlanma istiyoruz. Kurucu üyelerimizden aramızdan ayrılan Eyüp Aydemir’e Allah’tan rahmet dilerim. Katılımlarınızdan dolayı yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim” dedi.

Gebze’nin en aktif derneklerinden birisi olan Kars ili Selim ilçesi Benliahmet Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genç ve dinamik kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yönetim kurulu ve gençlik kollarının dernek lokalinde organize etmiş olduğu kahvaltıda kurucu başkan kurucu üyeleri ve derneğin kurulduğu günden bu güne kadar başkanlık yapmış köylüleri ile birlikte kahvaltıda buluştu. İlk olarak Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Aydemir kısa bir selamla konuşması yaparak planladıkları ve gerçekleştirecekleri olan projeleri başkanlar ile paylaştı. Aydemir, “1997 yılında siz değerli büyüklerimizin zor şartlarda kurduğu ve bugüne kadar gelmesinde büyük emekleri olan başkanlarımıza ve yönetim kurullarına teşekkür ederiz. Benliahmet Köyü Derneğinde başkanlık yapmanın ayrı bir sorumluluğu bilinci ile bizlerde köylülerimizin vermiş olduğu görevi 3 yıl boyunca başarılı bir şekilde devam ettireceğiz.

ETKİNLİKLERİMİZ VAR

Köylülerimizin maddi ve manevi desteklerini alarak planladığımız birçok sportif ve sosyal etkinlikler olacak ve bu etkinlikleri yapmadan önce siz büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanmak İstedik ve böyle bir kahvaltılı toplantı düzenledik. Şu anda hasta ve yaşlı olan köylülerimizi ziyaret ediyoruz bölgemizin basın kuruluşlarını ziyaret ettik. Bölgemizdeki belediye başkanlarını ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Önümüzdeki süreçte yapılması gereken etkinlikler var. Bunlardan bazıları Sarıkamış şehitleri anma programı ’Çanakkale Şehitlik Ziyaretleri’ Benliahmet köyü birlik ve beraberlik Kaz Gecesi’ Geleneksel Futbol Turnuvası’ ‘Derneğimizde Aşıklar Gecesi’ Kuranı Kerim dinletisi gibi yönetim kurulu olarak birçok düşüncemiz var. Bu programları sizlerle paylaşıp tecrübelerinizden yararlanma istiyoruz. Kurucu üyelerimizden aramızdan ayrılan Eyüp Aydemir’e Allah’tan rahmet dilerim. Katılımlarınızdan dolayı yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.