Benzine ve Motorine İndirim

Ekonomi 21.12.2018 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Benzine ve Motorine İndirim

Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde indirim bekleniyor. Petrol fiyatları ve dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak.

Petrol, dolar kuru ve uluslar arası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları düştü. Bu gelişme, depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor. Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre Brent petrol, 54-55 dolar düzeyinde işlem görüyor. Brent, eylül ayında 80 dolara kadar çıkmış, 100 doları görebileceği yönünde tahminler dile getirilmişti. MAZOT VE BENZİN FİYATI DÜŞTÜ Dolar kuru da ABD’nin Suriye’den çekileceğini açıklaması sonrasında gevşedi ve 5 TL 26 kuruştan işlem görüyor. Uluslararası  piyasalarda da mazotun ton fiyatı 35 dolar, benzinin 40 dolar düştü. Akaryakıt fiyatlarını etkileyen petrol, dolar kuru ve ürün fiyatlarında uluslararası piyasalarda görülen düşüş, benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorine 15-20 kuruş arasında indirim yapılması bekleniyor.  
Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde indirim bekleniyor. Petrol fiyatları ve dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak.

Petrol, dolar kuru ve uluslar arası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları düştü. Bu gelişme, depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor. Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre Brent petrol, 54-55 dolar düzeyinde işlem görüyor. Brent, eylül ayında 80 dolara kadar çıkmış, 100 doları görebileceği yönünde tahminler dile getirilmişti.

MAZOT VE BENZİN FİYATI DÜŞTÜ

Dolar kuru da ABD’nin Suriye’den çekileceğini açıklaması sonrasında gevşedi ve 5 TL 26 kuruştan işlem görüyor. Uluslararası  piyasalarda da mazotun ton fiyatı 35 dolar, benzinin 40 dolar düştü. Akaryakıt fiyatlarını etkileyen petrol, dolar kuru ve ürün fiyatlarında uluslararası piyasalarda görülen düşüş, benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorine 15-20 kuruş arasında indirim yapılması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.