Benzine16 kuruş zam..!

Ekonomi 30.04.2020 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Benzine16 kuruş zam..!

Benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 16 kuruş zam yapılması bekleniyor. Corona virüsü salgını petrol fiyatlarında büyük düşüş ve dalgalanmaya neden olurken, akaryakıt fiyatları da neredeyse her gün değişiyor. benzinin litresine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 16 kuruş zam yapılması planlanıyor. Zam pompa fiyatına yansıyacak. Motorinde ise bugün zam beklentisi yok. Zam gelmesi durumunda bir litre benzinin fiyatı İstanbul’da 5,19 TL’ye, Ankara’da ve İzmir’de 5,35 TL’den satılacak. Fiyatlar, akaryakıt bayileri, şehirler ve ilçeler arsında farklılık gösterebiliyor.

Benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 16 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Corona virüsü salgını petrol fiyatlarında büyük düşüş ve dalgalanmaya neden olurken, akaryakıt fiyatları da neredeyse her gün değişiyor. benzinin litresine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 16 kuruş zam yapılması planlanıyor. Zam pompa fiyatına yansıyacak. Motorinde ise bugün zam beklentisi yok. Zam gelmesi durumunda bir litre benzinin fiyatı İstanbul’da 5,19 TL’ye, Ankara’da ve İzmir’de 5,35 TL’den satılacak. Fiyatlar, akaryakıt bayileri, şehirler ve ilçeler arsında farklılık gösterebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.