Berberlerimiz asla yalnız değil

Gebze 21.04.2020 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Berberlerimiz asla yalnız değil

Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik, gazetemize özel açıklamalar yaptı. Çelik, “Bir aydır berberlerimiz kapalı. Gebze’de 580 üyemiz var. Büyükşehirden erzak desteği yapıldı. Ancak nakdi destek beklentileri var. Bunun da çözüleceğine inanıyorum” dedi. ÖNCELİKLE SAĞLIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM Ülke genelindeki kuaför ve berberler bir aydır corona virüs salgını nedeniyle dükkanlarını geçici olarak kapatmış durumdalar. Berberlerin durumlarını Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik’e sorduk. Başkan Çelik, “Gebzeli berberlerimiz bir aydır evlerinde. Virüs direkt olarak temas yoluyla bulaşıyor. Berberlerin salgın bitmeden dükkan açmaları da doğal olarak mümkün değil. Ben berberlerimizin her şeyden önce sağlıklarının yerinde olmasını arzu ediyorum, hiç biri yalnız değil” dedi. CUMHURBAŞKANIMIZ DESTEK OLACAKTIR Sözlerine devam eden Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik, “Başvuru yapan berberlerimize gıda desteği sunuldu. Büyükşehir bu desteğe devam edecek. Ancak berberlerimizin asıl beklentisi nakdi destek. Bu konuda dilekçe hazırladık ve Cumhurbaşkanımıza sunduk. Konunun görüşüldüğü ve olumlu anlamda haber geleceği yönünde duyum aldık. Devletimiz esnafını mağdur etmez. Bunun da çözüleceğine inanıyorum. Umut ediyorum salgından sonra yaşam normale döner” dedi.

Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik, gazetemize özel açıklamalar yaptı. Çelik, “Bir aydır berberlerimiz kapalı. Gebze’de 580 üyemiz var. Büyükşehirden erzak desteği yapıldı. Ancak nakdi destek beklentileri var. Bunun da çözüleceğine inanıyorum” dedi.

ÖNCELİKLE SAĞLIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM

Ülke genelindeki kuaför ve berberler bir aydır corona virüs salgını nedeniyle dükkanlarını geçici olarak kapatmış durumdalar. Berberlerin durumlarını Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik’e sorduk. Başkan Çelik, “Gebzeli berberlerimiz bir aydır evlerinde. Virüs direkt olarak temas yoluyla bulaşıyor. Berberlerin salgın bitmeden dükkan açmaları da doğal olarak mümkün değil. Ben berberlerimizin her şeyden önce sağlıklarının yerinde olmasını arzu ediyorum, hiç biri yalnız değil” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ DESTEK OLACAKTIR

Sözlerine devam eden Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik, “Başvuru yapan berberlerimize gıda desteği sunuldu. Büyükşehir bu desteğe devam edecek. Ancak berberlerimizin asıl beklentisi nakdi destek. Bu konuda dilekçe hazırladık ve Cumhurbaşkanımıza sunduk. Konunun görüşüldüğü ve olumlu anlamda haber geleceği yönünde duyum aldık. Devletimiz esnafını mağdur etmez. Bunun da çözüleceğine inanıyorum. Umut ediyorum salgından sonra yaşam normale döner” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.