BEREKETLİ YAYLALARA SAHİP ÇIK!

Darıca 07.08.2015 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BEREKETLİ YAYLALARA SAHİP ÇIK!

Karslılar Derneği Darıca sahilinde açtığı stant ile vatandaşlarına terk edip geldikleri bereketli yaylarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Karslılar Derneğinin Darıca sahilinde kurduğu stant da, yaylaların güzellikleri ve özlemi giderilmeye çalışıyor. Görüntüyle değil eşyalarla dokunarak görerek yaşatan Karslılar Derneği stantı, vatandaşlarını kültürlerini görmeye ve özlemlerini gidermeye çağırıyor. Yaylada kullanılan malzemelerle yayla hayatının anlatılmaya çalışıldığı stantta yaylalara sahip çıkmak adına ürünler sergileniyor. Daha önce de gazetemizde yer verdiğimiz ‘Bir İlmekte sen at’ adıyla kurmuş oldukları halı yapım standını ziyaret eden vatandaşlar, bir ilmek atarak bu halının imece usulü tamamlanmasına katkı sağlayacak. Halının bitiminin ardından Türkiye Bayraklı motifin yer alacağını dile getiren Darıca  Karslılar Derneği Yönetim üyesi Naim Tamyüksel ‘birlik ve beraberliği simgeleyen imece usulü bir halı olacak.’ dedi.     Stantta bulunan eşeğe de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz diyerek espirili bir şekilde sohbetimizi bitiren Tamyüksel, ‘’vatandaşlarımız gelsinler, standımızı ziyaret etsinler. Herkesi bekliyoruz.’’ dedi.
Karslılar Derneği Darıca sahilinde açtığı stant ile vatandaşlarına terk edip geldikleri bereketli yaylarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Karslılar Derneğinin Darıca sahilinde kurduğu stant da, yaylaların güzellikleri ve özlemi giderilmeye çalışıyor. Görüntüyle değil eşyalarla dokunarak görerek yaşatan Karslılar Derneği stantı, vatandaşlarını kültürlerini görmeye ve özlemlerini gidermeye çağırıyor. Yaylada kullanılan malzemelerle yayla hayatının anlatılmaya çalışıldığı stantta yaylalara sahip çıkmak adına ürünler sergileniyor. Daha önce de gazetemizde yer verdiğimiz ‘Bir İlmekte sen at’ adıyla kurmuş oldukları halı yapım standını ziyaret eden vatandaşlar, bir ilmek atarak bu halının imece usulü tamamlanmasına katkı sağlayacak. Halının bitiminin ardından Türkiye Bayraklı motifin yer alacağını dile getiren Darıca  Karslılar Derneği Yönetim üyesi Naim Tamyüksel ‘birlik ve beraberliği simgeleyen imece usulü bir halı olacak.’ dedi.

 

 

Stantta bulunan eşeğe de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz diyerek espirili bir şekilde sohbetimizi bitiren Tamyüksel, ‘’vatandaşlarımız gelsinler, standımızı ziyaret etsinler. Herkesi bekliyoruz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.