GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Berfin, gümüş madalya ile döndü

Spor 22.11.2019 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Berfin, gümüş madalya ile döndü

Büyükşehir Kağıtspor’un alt yapısından yetişen Avrupa şampiyonu milli halterci başarıya doymuyor. Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Halter Federasyonu iş birliğinde düzenlenen 1. Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası Gaziantep şehrinde yapıldı. Turnuva’da Türkiye Halter Milli takımını ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nü temsil eden sporcumuz Berfin Altun gümüş madalya kazandı. BERFİN BAŞARIYA DOYMUYOR 22 ülkeden 120 sporcunun katıldığı 1. Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 64 kg’da mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Berfin Altun, koparmada 93 Kg, Silkmede 117 Kg kaldırarak kendi sıkletinde 2. olmayı başardı. Avrupa Şampiyonu sporcumuz bu sonuçlar ile katıldığı son beş turnuvada da kürsüde yer almış oldu.

Büyükşehir Kağıtspor’un alt yapısından yetişen Avrupa şampiyonu milli halterci başarıya doymuyor. Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Halter Federasyonu iş birliğinde düzenlenen 1. Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası Gaziantep şehrinde yapıldı. Turnuva’da Türkiye Halter Milli takımını ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nü temsil eden sporcumuz Berfin Altun gümüş madalya kazandı.

BERFİN BAŞARIYA DOYMUYOR

22 ülkeden 120 sporcunun katıldığı 1. Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 64 kg’da mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Berfin Altun, koparmada 93 Kg, Silkmede 117 Kg kaldırarak kendi sıkletinde 2. olmayı başardı. Avrupa Şampiyonu sporcumuz bu sonuçlar ile katıldığı son beş turnuvada da kürsüde yer almış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.