Berk Şimşek’ten erkekliğe ilk adım

Gebze 07.08.2017 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Berk Şimşek’ten erkekliğe ilk adım

Darıca Hospital Park Hastanesi Halkla ilişkiler Sorumlusu ve Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Şimşek’in oğlu Berk Şimşek erkekliğe ilk adımını attı.

Fatih-Arzu Şimşek çiftinin yakışıklı oğullları Berk Şimşek, Cumartesi günü yapılan sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı.  Salon Stella'da yapılan sünnet merasimine siyaset, bürokrasi, muhtar, iş, spor ve sivil toplum camialarının renkli temsilcilerinin yanı sıra, Şimşek ailesinin eş dost ve arkadaşları katıldı. ODABAŞI VE YÖNTEN KİRVELİK YAPTI Sünnet merasimi Kuran-ı kerim tilavetiyle başlandı, İlahi ve duaların okunduğu programda Arzu-Fatih Şimşek çifti davetlilerle yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı tek tek misafirlerine teşekkür ettiler.Yoğun katılımın olduğu sünnet merasiminde Yakışıklı Berk’in kirveliğini İsmail Odabaşı ve Ömer Yönten yaptı HASAN AYDOĞAN DA KATILDI Darıca Hospital Park Hastanesi sahibi Doktor Yakup Yönten her ikisi de hastane çalışanı olan Arzu – Fatih Şimşek çiftinin oğulları Berk Seyit’in sünnet mevlidine eşi hastane yöneticisi Doktor Nilgün Yönten ile birlikte katıldı. Darıca protokolünden Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan da düğünde yer aldılar. SPOR CAMİASI AKIN ETTİ Spor camiası ise başkanı, yöneticisi, teknik direktörü, futbolcusu, taraftarı ile mevlide ağırlığını koydu. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Salih Mehmetoğlu, Gebzespor Başkanvekili Zeki Sarı, Gebzespor'da altyapı sorumluluğunu üstlenen yönetici Adem Doğrul ve eşi Müşerref Doğrul,  Diliskelesispor Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz, yeni kurulan Darıca Martıspor’un kurucu yöneticilerinden futbolcu Fatih Özyılmaz, Darıcaspor Teknik Direktörü Başar Özkan, Berk’in amcası Diliskelesispor Teknik Direktörü Bedrettin Şimşek ile eşi Sema Şimşek ve çiftin altı yaşındaki oğulları Ahmet Yiğit, Berk’in kirveliğini üstlenen Diliskelesispor Antrenörü İsmail Odabaşı ve eşi Pelin Odabaşı, Darıca Gençler Birliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin ve tribün liderlerinden Orhan Atik ile bölgemizin ‘Kral’ lakaplı futbolcusu İdris Zengin de katıldı.   Gebzespor Başkanvekili Zeki Sarı, Şimşek ailesini yalnız bırakmadı.      Arzu-Fatih Şimşek çifti, davetlileri kapıda karşıladı.     Darıca G.B yönetici olan Yakup Yönten, bir başka Darıca G.B yöneticisi İbrahim Pilavacı’nın oğlu Yasin pilavcı ile yan yana oturdu.  Darıca G.B tribün lideri Orhan Atik’in yanı sıra bir çok spor adamı düğünde yer aldılar.     Semazen gösterisi büyük beğeni topladı.  
Darıca Hospital Park Hastanesi Halkla ilişkiler Sorumlusu ve Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Şimşek’in oğlu Berk Şimşek erkekliğe ilk adımını attı.

Fatih-Arzu Şimşek çiftinin yakışıklı oğullları Berk Şimşek, Cumartesi günü yapılan sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı.  Salon Stella'da yapılan sünnet merasimine siyaset, bürokrasi, muhtar, iş, spor ve sivil toplum camialarının renkli temsilcilerinin yanı sıra, Şimşek ailesinin eş dost ve arkadaşları katıldı.

ODABAŞI VE YÖNTEN KİRVELİK YAPTI

Sünnet merasimi Kuran-ı kerim tilavetiyle başlandı, İlahi ve duaların okunduğu programda Arzu-Fatih Şimşek çifti davetlilerle yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı tek tek misafirlerine teşekkür ettiler.Yoğun katılımın olduğu sünnet merasiminde Yakışıklı Berk’in kirveliğini İsmail Odabaşı ve Ömer Yönten yaptı

HASAN AYDOĞAN DA KATILDI

Darıca Hospital Park Hastanesi sahibi Doktor Yakup Yönten her ikisi de hastane çalışanı olan Arzu – Fatih Şimşek çiftinin oğulları Berk Seyit’in sünnet mevlidine eşi hastane yöneticisi Doktor Nilgün Yönten ile birlikte katıldı. Darıca protokolünden Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan da düğünde yer aldılar.

SPOR CAMİASI AKIN ETTİ

Spor camiası ise başkanı, yöneticisi, teknik direktörü, futbolcusu, taraftarı ile mevlide ağırlığını koydu. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Salih Mehmetoğlu, Gebzespor Başkanvekili Zeki Sarı, Gebzespor'da altyapı sorumluluğunu üstlenen yönetici Adem Doğrul ve eşi Müşerref Doğrul,  Diliskelesispor Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz, yeni kurulan Darıca Martıspor’un kurucu yöneticilerinden futbolcu Fatih Özyılmaz, Darıcaspor Teknik Direktörü Başar Özkan, Berk’in amcası Diliskelesispor Teknik Direktörü Bedrettin Şimşek ile eşi Sema Şimşek ve çiftin altı yaşındaki oğulları Ahmet Yiğit, Berk’in kirveliğini üstlenen Diliskelesispor Antrenörü İsmail Odabaşı ve eşi Pelin Odabaşı, Darıca Gençler Birliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin ve tribün liderlerinden Orhan Atik ile bölgemizin ‘Kral’ lakaplı futbolcusu İdris Zengin de katıldı.

 

Gebzespor Başkanvekili Zeki Sarı, Şimşek ailesini yalnız bırakmadı.

 

 

 Arzu-Fatih Şimşek çifti, davetlileri kapıda karşıladı.

 

 

Darıca G.B yönetici olan Yakup Yönten, bir başka Darıca G.B yöneticisi İbrahim Pilavacı’nın oğlu Yasin pilavcı ile yan yana oturdu.

 Darıca G.B tribün lideri Orhan Atik’in yanı sıra bir çok spor adamı düğünde yer aldılar.

 

 

Semazen gösterisi büyük beğeni topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.