Beş aday aslanlar gibi yarıştı!

Siyaset 21.01.2020 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Beş aday aslanlar gibi yarıştı!

CHP Gebze’nin çiçeği burnunda başkanı Gökhan Orhan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Mazbatasını almaya hazırlanan Başkan Orhan, “Kolları sıvayacak, partimiz için çalışmaya başlayacağız, bu seçimde kazanan ya da kaybeden olmadı. Partimiz kazandı” şeklinde konuştu.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ HEMEN ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ Gerçekleşen kongrede kazanan ve CHP Gebze’nin yeni başkanı olan Gökhan Orhan, gazetemize konuştu. Orhan, seçimin kaybedeni olmadığını söyleyerek “Beş aday çıktı aslanlar gibi partimizi daha iyi yerlere taşımak adına yarıştı. Tüm adaylarımız değerli. Bu yarışta kaybeden yok. Kimin kazandığının önemi yok. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Şimdi bizlere düşen zaman kaybetmeden kolları sıvayarak partimiz için çalışmaya başlamak, artık çalışma zamanı” dedi. ADAYLARI TEK TEK ZİYARET EDECEĞİM Tatlı bir seçim yorgunluğu taşıdığını söyleyen Başkan Gökhan Orhan, “Elbette ilk gün heyecanı var. Çarşamba günü mazbatamı alacağım. Ardından diğer tüm adayları ziyaret edeceğim. Her birine teşekkür edeceğim. Mahalleleri dolaşacağım. Çok güzel demokrasi adına olumlu bir seçim yaşadık. Herkese örnek olacak bir atmosfer vardı. Bu atmosferin devam edeceği, parti olarak kenetlendiğimiz ve başarılı olduğumuz bir sürece imza atacağımızdan kuşkum yok” şeklinde konuştu. HER AN SEÇİM VARMIŞ GİBİ Yakın zamanda seçim olmasa da her an seçim varmış gibi çalışacaklarını kaydeden çiçeği burnunda başkan Gökhan Orhan, “24 saat sonra seçim varmış gibi çalışmak düşüyor bizlere. İşçilerle ve esnafla bir arada olan bir anlayışımız olacak. Kadınlar ve gençler bizim adımıza değerli. Yeni bir dönem başladı partimiz için. Hep beraber başarılı olacağız. Bu sadece benim ya d ekibimin yapacağı bir durum değil. Tüm partililerimizle tüm halkımızla birlikte güzel günlere imza atacağız” dedi.
CHP Gebze’nin çiçeği burnunda başkanı Gökhan Orhan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Mazbatasını almaya hazırlanan Başkan Orhan, “Kolları sıvayacak, partimiz için çalışmaya başlayacağız, bu seçimde kazanan ya da kaybeden olmadı. Partimiz kazandı” şeklinde konuştu.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

HEMEN ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ

Gerçekleşen kongrede kazanan ve CHP Gebze’nin yeni başkanı olan Gökhan Orhan, gazetemize konuştu. Orhan, seçimin kaybedeni olmadığını söyleyerek “Beş aday çıktı aslanlar gibi partimizi daha iyi yerlere taşımak adına yarıştı. Tüm adaylarımız değerli. Bu yarışta kaybeden yok. Kimin kazandığının önemi yok. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Şimdi bizlere düşen zaman kaybetmeden kolları sıvayarak partimiz için çalışmaya başlamak, artık çalışma zamanı” dedi.

ADAYLARI TEK TEK ZİYARET EDECEĞİM

Tatlı bir seçim yorgunluğu taşıdığını söyleyen Başkan Gökhan Orhan, “Elbette ilk gün heyecanı var. Çarşamba günü mazbatamı alacağım. Ardından diğer tüm adayları ziyaret edeceğim. Her birine teşekkür edeceğim. Mahalleleri dolaşacağım. Çok güzel demokrasi adına olumlu bir seçim yaşadık. Herkese örnek olacak bir atmosfer vardı. Bu atmosferin devam edeceği, parti olarak kenetlendiğimiz ve başarılı olduğumuz bir sürece imza atacağımızdan kuşkum yok” şeklinde konuştu.

HER AN SEÇİM VARMIŞ GİBİ

Yakın zamanda seçim olmasa da her an seçim varmış gibi çalışacaklarını kaydeden çiçeği burnunda başkan Gökhan Orhan, “24 saat sonra seçim varmış gibi çalışmak düşüyor bizlere. İşçilerle ve esnafla bir arada olan bir anlayışımız olacak. Kadınlar ve gençler bizim adımıza değerli. Yeni bir dönem başladı partimiz için. Hep beraber başarılı olacağız. Bu sadece benim ya d ekibimin yapacağı bir durum değil. Tüm partililerimizle tüm halkımızla birlikte güzel günlere imza atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.