Beşiktaş, Barcelonalı Yıldız ile Anlaşma Sağladı

Spor 22.07.2016 - 21:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Beşiktaş, Barcelonalı Yıldız ile Anlaşma Sağladı

Beşiktaş, Barcelonalı sol bek Adriano ile her konuda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ta sol bek sorunu çözüldü. Siyah Beyazlılar Barcelonalı oyuncu Adriano ile anlaşma sağladı. Brezilyalı oyuncunun önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor. MÜTHİŞ KARİYER Yıldız oyuncu kariyerinde bir çok başarıya ortak oldu. Brezilyalı futbolcu kariyerinde, iki Şampiyonlar Ligi kupası, dört İspanya La Liga Şampiyonluğu, dört İspanya Kral Kupası, dört İspanya Süper Kupası sevinci yaşadı.
Beşiktaş, Barcelonalı sol bek Adriano ile her konuda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ta sol bek sorunu çözüldü. Siyah Beyazlılar Barcelonalı oyuncu Adriano ile anlaşma sağladı. Brezilyalı oyuncunun önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

MÜTHİŞ KARİYER

Yıldız oyuncu kariyerinde bir çok başarıya ortak oldu. Brezilyalı futbolcu kariyerinde, iki Şampiyonlar Ligi kupası, dört İspanya La Liga Şampiyonluğu, dört İspanya Kral Kupası, dört İspanya Süper Kupası sevinci yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.