Beşiktaş'tan şehitlerimiz için anlamlı hareket

Spor 12.12.2016 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Beşiktaş'tan şehitlerimiz için anlamlı hareket

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Kayserispor maçının bilet gelirleri şehit ailelerine bağışlanacak. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Kayserispor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak maçın gelirlerinin şehit ailelerine bağışlanacağı duyuruldu. Hain terör saldırısının düzenlendiği yerde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fikret Orman, Ziraat Türkiye Kupası'nda 14 Aralık Çarşamba günü saat 20.30'da oynayacakları Beşiktaş-Kayserispor maçında kombineleri kaldırdıklarını, bilet satışı yapılacağını ve gelirinin de şehit ailelerine bağışlanacağını duyurdu ve 'Bu ülkeyi ite köpeğe yedirmeyeceğiz. Ülkemiz büyük bir ülkedir. Hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. Bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.' dedi.

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Kayserispor maçının bilet gelirleri şehit ailelerine bağışlanacak.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Kayserispor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak maçın gelirlerinin şehit ailelerine bağışlanacağı duyuruldu.

Hain terör saldırısının düzenlendiği yerde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fikret Orman, Ziraat Türkiye Kupası'nda 14 Aralık Çarşamba günü saat 20.30'da oynayacakları Beşiktaş-Kayserispor maçında kombineleri kaldırdıklarını, bilet satışı yapılacağını ve gelirinin de şehit ailelerine bağışlanacağını duyurdu ve 'Bu ülkeyi ite köpeğe yedirmeyeceğiz. Ülkemiz büyük bir ülkedir. Hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. Bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.