19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Besim Helvacı’ya son görev!

Spor 03.03.2016 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Besim Helvacı’ya son görev!

Besim Helvacı’ya son görev!

Gebzespor’un eski efsane yöneticisi Besim Helvacı, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. 57 yaşında olan ve beyin tümörü nedeniyle yaşamını yitiren Besim Helvacı bugün son yolculuğuna uğurlandı. Helvacı’nın cenazesi spor ve siyaset camiasını buluştururken, namaz öncesinde taziyeleri oğlu Volkan Helvacı, kardeşi Sedat Helvacı ve kadim dostu Gebzespor eski başkanı Sinan Küçükay kabul etti ve duygulu anlar yaşandı. EBEDİYETE MOR-BEYAZ YOLCULUK Cenazeye katılan Gebzespor taraftarları Helvacı’nın tabutunun üzerine Gebzespor forması ve kaşkolü koydu. Cenazeye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, GTO Başkanı Nail Çiler, çok sayıda Gebzespor taraftarı ve spor camiasının tanınmış simaları katıldı. Helvacı’nın cenazesi Mustafapaşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra eski Gebze mezarlığında toprağa verildi. Gebzespor’a yöneticilik yaptığı dönemlerde önemli hizmetler veren Besim Helvacı’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Besim Helvacı’ya son görev!

Gebzespor’un eski efsane yöneticisi Besim Helvacı, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. 57 yaşında olan ve beyin tümörü nedeniyle yaşamını yitiren Besim Helvacı bugün son yolculuğuna uğurlandı. Helvacı’nın cenazesi spor ve siyaset camiasını buluştururken, namaz öncesinde taziyeleri oğlu Volkan Helvacı, kardeşi Sedat Helvacı ve kadim dostu Gebzespor eski başkanı Sinan Küçükay kabul etti ve duygulu anlar yaşandı.

EBEDİYETE MOR-BEYAZ YOLCULUK

Cenazeye katılan Gebzespor taraftarları Helvacı’nın tabutunun üzerine Gebzespor forması ve kaşkolü koydu. Cenazeye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, GTO Başkanı Nail Çiler, çok sayıda Gebzespor taraftarı ve spor camiasının tanınmış simaları katıldı. Helvacı’nın cenazesi Mustafapaşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra eski Gebze mezarlığında toprağa verildi. Gebzespor’a yöneticilik yaptığı dönemlerde önemli hizmetler veren Besim Helvacı’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.