Beşir Derneği Darıca’da kapı kapı dolaştı

Darıca 14.09.2020 - 20:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Beşir Derneği Darıca’da kapı kapı dolaştı

Beşir Derneği, Darıca’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kendi siparişleri doğrultusunda periyodik olarak hazırlanan yardım paketlerini kapı kapı gezerek teslim etti. ‘Gönüller yapmaya geldik’ diyerek nerede bir ihtiyaç sahibi varsa yardımına koşmaya gayret eden Beşir Derneği, hayata geçirdiği ‘Nitelikli İnsani Yardım Modeli’ ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi aileler, bu yardım modelinde ihtiyaçlarını online veya sözlü olarak Beşir Derneği’ne bildiriyor. Alınan siparişlere göre hazırlanan yardım paketleri, ailelerin kapısına kadar bırakılıyor. Beşir Derneği’nin geliştirdiği ‘Nitelikli İnsani Yardım Modeli’ ile yardıma muhtaç olan aileler, ihtiyaç duydukları kuru gıda, makarna, yağ, tuz, şeker gibi gıda ürünlerini, temizlik ve kozmetik ürünlerini, giyim malzemelerini ve diğer ayni yardım kalemlerinden kendilerine tanımlanan puan miktarınca sipariş ediyor. Sipariş ettikleri ürünler, dernek gönüllüleri aracılığıyla kendilerine ulaştırılıyor.

Beşir Derneği, Darıca’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kendi siparişleri doğrultusunda periyodik olarak hazırlanan yardım paketlerini kapı kapı gezerek teslim etti.
‘Gönüller yapmaya geldik’ diyerek nerede bir ihtiyaç sahibi varsa yardımına koşmaya gayret eden Beşir Derneği, hayata geçirdiği ‘Nitelikli İnsani Yardım Modeli’ ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi aileler, bu yardım modelinde ihtiyaçlarını online veya sözlü olarak Beşir Derneği’ne bildiriyor. Alınan siparişlere göre hazırlanan yardım paketleri, ailelerin kapısına kadar bırakılıyor. Beşir Derneği’nin geliştirdiği ‘Nitelikli İnsani Yardım Modeli’ ile yardıma muhtaç olan aileler, ihtiyaç duydukları kuru gıda, makarna, yağ, tuz, şeker gibi gıda ürünlerini, temizlik ve kozmetik ürünlerini, giyim malzemelerini ve diğer ayni yardım kalemlerinden kendilerine tanımlanan puan miktarınca sipariş ediyor. Sipariş ettikleri ürünler, dernek gönüllüleri aracılığıyla kendilerine ulaştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.