19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Beşir Derneği Darıca’da yardımda!

Darıca 09.07.2019 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Beşir Derneği Darıca’da yardımda!

Türkiye’de ve dünyada gönüller yapmaya geldik diyerek hayırsever bağışçılarının desteğiyle tüm ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlarda bulunan Beşir Derneği, gıda yardımlarını sürdürüyor. Beşir Derneği Darıca'da, ihtiyaç sahibi ailelere Temmuz ayı yardımlarını ulaştırmaya başladı. Sosyal inceleme sonucu belirlenip ihtiyaç sahibi listelerine eklenen aileler, ihtiyaç duydukları ürünleri, tanımlanan puan miktarınca temsilcilikler aracılığıyla sipariş ediyor ve siparişler, gönüllü Beşir ekipleri tarafından kendilerine teslim ediliyor. Darıca'da kayıtlı bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin her ay neye ihtiyaçları olduğu sorulup siparişleri doğrultusunda yardım kolileri hazırlanıyor. Hazırlanan yardım malzemeleri, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürülüyor. HABER: KÜBRA AKABALI

Türkiye’de ve dünyada gönüller yapmaya geldik diyerek hayırsever bağışçılarının desteğiyle tüm ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlarda bulunan Beşir Derneği, gıda yardımlarını sürdürüyor. Beşir Derneği Darıca'da, ihtiyaç sahibi ailelere Temmuz ayı yardımlarını ulaştırmaya başladı. Sosyal inceleme sonucu belirlenip ihtiyaç sahibi listelerine eklenen aileler, ihtiyaç duydukları ürünleri, tanımlanan puan miktarınca temsilcilikler aracılığıyla sipariş ediyor ve siparişler, gönüllü Beşir ekipleri tarafından kendilerine teslim ediliyor. Darıca'da kayıtlı bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin her ay neye ihtiyaçları olduğu sorulup siparişleri doğrultusunda yardım kolileri hazırlanıyor. Hazırlanan yardım malzemeleri, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürülüyor.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.