Beyannameye Akademisyen imzası!

Gebze 19.02.2019 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Beyannameye Akademisyen imzası!

Cumhur İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, merakla beklenen seçim beyannamesini açıkladı.

Cumhur İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, merakla beklenen seçim beyannamesini açıkladı. Kocaeli’nin 2023 vizyonunu içeren beyanname, gönül belediyeciliği ve akademisyen bakış açısı dikkat çekti. Yeni Belediyecilik anlayışı vurgusu yapılan seçim beyannamesini değerlendiren Büyükakın, “Halkımız teveccüh gösterir emaneti bize teslim ederse, şehrimizi beyannamemizdeki esaslarla yönetecek, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu büyük bir şehir markasını inşallah beraber inşa edeceğiz. Halkımızın emanetine vaatlerimizle talibiz” dedi. Teknolojik değişimin ekonomik değişimi, ekonomik değişimin sosyolojik değişimi, yönetimi, kültürü, sanatı, sporu, kısacası her şeyi değiştirip dönüştürdüğünü anlatan Büyükakın şunları söyledi; “YENİ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI” “Bugün yeryüzü tarihinin en radikal, en büyük dönüşümünü birlikte yaşıyoruz. Merkezi ve yerel yönetimler, sivil toplum ve iş dünyası hep beraber bu dönüşümü yönetmeye çalışıyoruz. Hedefimiz, kolay ve zoru aynı anda başaran, insan odaklı bir yönetim gerçekleştirmek, şehir markasına, şehrin paydaşlarıyla güç birliği yaparak liderlik etmek. Bilişim ve telekomünikasyon teknolojileri, genetik, robotik, yapay zeka, nano teknoloji, 3 boyutlu yazıcılar, nesnelerin interneti, alternatif ve yenilenebilir enerji alanlarındaki, baş döndüren gelişmeleri yakalayıp, yeni dünyada öncü olmayı hedefliyoruz. Bu hedefimizi, üniversitelerimiz, kamu kuruluşlarımız, sivil toplum ve tüm vatandaşlarımızın aktif katıldığı yeni bir belediyecilik anlayışıyla başarmak istiyoruz. mütevazi, ortak aklı geliştiren, katılımcı, şeffaf, hesap veren, proje bazlı işleyen, vatandaş memnuniyetine odaklı, süreçleri yöneten ve sürekli iyileştiren yeni bir anlayışla yönetmek istiyoruz” BEYANNAME DE YER ALAN GEBZE BÖLGESİ PROJELERİ Seçim beyannamesinde öne çıkan Gebze Bölgesi projeleri: Askeri Kışla’ya Millet bahçesi, Hünkar Çayırı’na Fatih Otağı ve Panorama Müzesi, Gebze’ye Kapalı spor salonu, Darıca Askeri Kışla’ya Millet Bahçesi, Bölge genelinde kavşak çalışmaları, metro projeleri, Çayırova’ya kent meydanı ve 200 yataklı Devlet Hastanesi, Darıca’ya marina, yeni bağlantı yolları, trafik sorununu çözecek akılcı projeler başta geliyor.
Cumhur İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, merakla beklenen seçim beyannamesini açıkladı.

Cumhur İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, merakla beklenen seçim beyannamesini açıkladı. Kocaeli’nin 2023 vizyonunu içeren beyanname, gönül belediyeciliği ve akademisyen bakış açısı dikkat çekti. Yeni Belediyecilik anlayışı vurgusu yapılan seçim beyannamesini değerlendiren Büyükakın, “Halkımız teveccüh gösterir emaneti bize teslim ederse, şehrimizi beyannamemizdeki esaslarla yönetecek, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu büyük bir şehir markasını inşallah beraber inşa edeceğiz. Halkımızın emanetine vaatlerimizle talibiz” dedi. Teknolojik değişimin ekonomik değişimi, ekonomik değişimin sosyolojik değişimi, yönetimi, kültürü, sanatı, sporu, kısacası her şeyi değiştirip dönüştürdüğünü anlatan Büyükakın şunları söyledi;

“YENİ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI”

“Bugün yeryüzü tarihinin en radikal, en büyük dönüşümünü birlikte yaşıyoruz. Merkezi ve yerel yönetimler, sivil toplum ve iş dünyası hep beraber bu dönüşümü yönetmeye çalışıyoruz. Hedefimiz, kolay ve zoru aynı anda başaran, insan odaklı bir yönetim gerçekleştirmek, şehir markasına, şehrin paydaşlarıyla güç birliği yaparak liderlik etmek. Bilişim ve telekomünikasyon teknolojileri, genetik, robotik, yapay zeka, nano teknoloji, 3 boyutlu yazıcılar, nesnelerin interneti, alternatif ve yenilenebilir enerji alanlarındaki, baş döndüren gelişmeleri yakalayıp, yeni dünyada öncü olmayı hedefliyoruz. Bu hedefimizi, üniversitelerimiz, kamu kuruluşlarımız, sivil toplum ve tüm vatandaşlarımızın aktif katıldığı yeni bir belediyecilik anlayışıyla başarmak istiyoruz. mütevazi, ortak aklı geliştiren, katılımcı, şeffaf, hesap veren, proje bazlı işleyen, vatandaş memnuniyetine odaklı, süreçleri yöneten ve sürekli iyileştiren yeni bir anlayışla yönetmek istiyoruz”

BEYANNAME DE YER ALAN GEBZE BÖLGESİ PROJELERİ

Seçim beyannamesinde öne çıkan Gebze Bölgesi projeleri: Askeri Kışla’ya Millet bahçesi, Hünkar Çayırı’na Fatih Otağı ve Panorama Müzesi, Gebze’ye Kapalı spor salonu, Darıca Askeri Kışla’ya Millet Bahçesi, Bölge genelinde kavşak çalışmaları, metro projeleri, Çayırova’ya kent meydanı ve 200 yataklı Devlet Hastanesi, Darıca’ya marina, yeni bağlantı yolları, trafik sorununu çözecek akılcı projeler başta geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.