BeyazAy 2018 Yılında Yüzleri Güldürecek

Kocaeli 01.02.2018 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BeyazAy 2018 Yılında Yüzleri Güldürecek

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi Engelli annelerine yönelik vizyon bir proje ile geliyor.

Dernek başkanı Furkan Uğur Eşitti dernekte kaydı bulunan anneler ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, onlara hazırladıkları proje hakkında bilgiler vermiş, istişarelerde bulunmuştu. Ev ekonomilerine katkıda bulunmak isteyen annelere yönelik hazırlanan bu proje sayesinde engelli anneleri hem üretecek hem kazanacak. Proje hakkında çalışmaların sona geldiğini söyleyen Eşitti proje için destek arayışların sürdüğünün belirtti. Ünlü film yıldızı Gamze Özçelik ile bir araya gelen Dernek Başkanı Furkan Uğur Eşitti, Gamze Özçelik ile projemiz hakkında fikir alış verişlerinde bulundu. TÜM ANNELER FAYDALANACAK Özçelik, derneğin projelerine destek vereceğini söyleyerek yakın ilgi gösterdi. Dernek başkanı Eşitti, Özçelik’in desteklerinden ve samimiyetinden dolayı teşekkür ederek, “Bu proje ile ilgili etkili bir kampanya süreci yürütmeyi planlıyoruz. Kamoyu açıkladığımızda büyük ilgi gösterecek inşallah.” diye konuştu. Engelliler haftasından önce projeyi hayata geçirmeyi düşündüklerini söyleyen Dernek başkanı Furkan Uğur eşitti, “Projemizden sadece engelli anneleri değil üretmek ve kazanmak isteyen tüm anneler faydalanacak.” dedi.
Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi Engelli annelerine yönelik vizyon bir proje ile geliyor.

Dernek başkanı Furkan Uğur Eşitti dernekte kaydı bulunan anneler ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, onlara hazırladıkları proje hakkında bilgiler vermiş, istişarelerde bulunmuştu. Ev ekonomilerine katkıda bulunmak isteyen annelere yönelik hazırlanan bu proje sayesinde engelli anneleri hem üretecek hem kazanacak. Proje hakkında çalışmaların sona geldiğini söyleyen Eşitti proje için destek arayışların sürdüğünün belirtti. Ünlü film yıldızı Gamze Özçelik ile bir araya gelen Dernek Başkanı Furkan Uğur Eşitti, Gamze Özçelik ile projemiz hakkında fikir alış verişlerinde bulundu.

TÜM ANNELER FAYDALANACAK

Özçelik, derneğin projelerine destek vereceğini söyleyerek yakın ilgi gösterdi. Dernek başkanı Eşitti, Özçelik’in desteklerinden ve samimiyetinden dolayı teşekkür ederek, “Bu proje ile ilgili etkili bir kampanya süreci yürütmeyi planlıyoruz. Kamoyu açıkladığımızda büyük ilgi gösterecek inşallah.” diye konuştu. Engelliler haftasından önce projeyi hayata geçirmeyi düşündüklerini söyleyen Dernek başkanı Furkan Uğur eşitti, “Projemizden sadece engelli anneleri değil üretmek ve kazanmak isteyen tüm anneler faydalanacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.