19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN AKSU’YA DESTEK!

Çayırova 28.02.2019 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN AKSU’YA DESTEK!

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu arı gibi çalışmaya devam ediyor.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu arı gibi çalışmaya devam ediyor. Saha çalışmalarına devam eden Aksu ev ev, kapı kapı, sokak sokak Çayırova halkını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu çalışmalarını devam ettiren Aksu, diğer yandan şahsına yapılan ziyaretleri de kabul ediyor. Aksu’yu önceki gün BEYAZAY engelliler derneği Çayırova şubesi başkanı Furkan Uğur Eşitti ziyaret etti. Eşitti, Saadet Partisinin sloganı olan ‘Biz kazandığımızda’ sözüne ithafen ‘umarım siz kazandığınızda bu projeleri hayata geçirirsiniz’ diyerek engellilere yönelik projelerini dosya halinde Aksu’ya teslime etti. ENGELLİ AİLELERİNİN YANINDAYIZ Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Önceki gün Beyaz ay engelliler derneği başkanı Furkan Eşitti’nin ziyaret ettiği Aksu, engellilere yönelik projelerini anlattı. Biz kazandığımızda Engelli özel vatandaşlarımızın yanı sıra onların Aileleri içinde hayatı kolaylaştıracak adımlar atacağız diyen Aksu, Belediye bünyesinde özel eğitim alanları oluşturarak bu özel insanlarımız ve fedakar ailelerinin hayattan zevk almaları­ için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz dedi. EŞİTTİ AKSU’YA DESTEK VERDİ Beyazay engelliler derneği başkanı Furkan Eşitti, Çayırova’nın en genç başkan adayı sizsiniz dediği Aksu’ya, ‘engellilere yönelik projelerinizi çok olumlu karşıladık. Özellikle engelli aileleri için düşündüğünüz çalışmalar çok çok anlamlı ve güzel bir düşünce çünkü bu özel vatandaşlarımızın hayatta karşılaştıkları engeller aileleri içinde birer engel teşkil ediyor’ dedi. Eşitti daha sonra ‘Yusuf Aksu’nun engellilere yönelik projelerine destek olması için Beyaz derneği olarak düşündükleri projeler ve çalışmalarla alakalı hazırladıkları dosyayı Yusuf Aksu’ya teslim etti. 
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu arı gibi çalışmaya devam ediyor.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu arı gibi çalışmaya devam ediyor. Saha çalışmalarına devam eden Aksu ev ev, kapı kapı, sokak sokak Çayırova halkını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu çalışmalarını devam ettiren Aksu, diğer yandan şahsına yapılan ziyaretleri de kabul ediyor. Aksu’yu önceki gün BEYAZAY engelliler derneği Çayırova şubesi başkanı Furkan Uğur Eşitti ziyaret etti. Eşitti, Saadet Partisinin sloganı olan ‘Biz kazandığımızda’ sözüne ithafen ‘umarım siz kazandığınızda bu projeleri hayata geçirirsiniz’ diyerek engellilere yönelik projelerini dosya halinde Aksu’ya teslime etti.

ENGELLİ AİLELERİNİN YANINDAYIZ

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Önceki gün Beyaz ay engelliler derneği başkanı Furkan Eşitti’nin ziyaret ettiği Aksu, engellilere yönelik projelerini anlattı. Biz kazandığımızda Engelli özel vatandaşlarımızın yanı sıra onların Aileleri içinde hayatı kolaylaştıracak adımlar atacağız diyen Aksu, Belediye bünyesinde özel eğitim alanları oluşturarak bu özel insanlarımız ve fedakar ailelerinin hayattan zevk almaları­ için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz dedi.

EŞİTTİ AKSU’YA DESTEK VERDİ

Beyazay engelliler derneği başkanı Furkan Eşitti, Çayırova’nın en genç başkan adayı sizsiniz dediği Aksu’ya, ‘engellilere yönelik projelerinizi çok olumlu karşıladık. Özellikle engelli aileleri için düşündüğünüz çalışmalar çok çok anlamlı ve güzel bir düşünce çünkü bu özel vatandaşlarımızın hayatta karşılaştıkları engeller aileleri içinde birer engel teşkil ediyor’ dedi. Eşitti daha sonra ‘Yusuf Aksu’nun engellilere yönelik projelerine destek olması için Beyaz derneği olarak düşündükleri projeler ve çalışmalarla alakalı hazırladıkları dosyayı Yusuf Aksu’ya teslim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.