Beyazay Ormanya’da

Çayırova 05.07.2019 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Beyazay Ormanya’da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Belediyesi ve Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi işbirliğiyle düzenlenen gezide engelliler Kocaeli’nin yeni gözdesi Ormanya’da doyasıya eğlendi.   Dernek yöneticileri 90 engelli vatandaş ve ailesi ile birlikte Ormanya’ya düzenlediği gezide yaz etkinlikleri kapsamında çocuklar doyasıya eğlendiler. Dernek başkanı Furkan Uğur Eşitti yaptığı açıklamada; “Biz Beyazay olarak Türkiye’mizin 81 ilinde hizmet veriyoruz. Kocaeli’de de bu işi zirveye taşımak istiyoruz. Yerel yönetimler bizim işbirliği yapacağımız önemli kuruluşlar.  Başta Çayırova Belediyesi olmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kartepe Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Biz yaptığımız çalışmalarda toplumumuza bir şey kazandırmak istiyoruz. Toplumumuzun engellilerle birlikte yaşama kültürü yok. Biz toplumumuzun her ferdine, devletimizin her kurumuna bu kültürü aşılamak istiyoruz diye konuştu. Engelli vatandaşlarımıza sesleniyorum. Beyazay’a sahip çıkın. Beyazay engellilerin önündeki engelleri kaldıracak çözüm odaklı çalışan en büyük derneklerden bir tanesi. Yerel yöneticiler nezdinde belediyelerin Engellilerle ilgilenen bürokratlarla söylüyorum. Gelin birlikte çalışalım. Ortaya güzel şeyler çıkaralım. Beyazay’ın 28 yıllık tecrübesini birlikte paylaşalım.” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Belediyesi ve Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi işbirliğiyle düzenlenen gezide engelliler Kocaeli’nin yeni gözdesi Ormanya’da doyasıya eğlendi.   Dernek yöneticileri 90 engelli vatandaş ve ailesi ile birlikte Ormanya’ya düzenlediği gezide yaz etkinlikleri kapsamında çocuklar doyasıya eğlendiler.

Dernek başkanı Furkan Uğur Eşitti yaptığı açıklamada; “Biz Beyazay olarak Türkiye’mizin 81 ilinde hizmet veriyoruz. Kocaeli’de de bu işi zirveye taşımak istiyoruz. Yerel yönetimler bizim işbirliği yapacağımız önemli kuruluşlar.  Başta Çayırova Belediyesi olmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kartepe Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Biz yaptığımız çalışmalarda toplumumuza bir şey kazandırmak istiyoruz. Toplumumuzun engellilerle birlikte yaşama kültürü yok. Biz toplumumuzun her ferdine, devletimizin her kurumuna bu kültürü aşılamak istiyoruz diye konuştu. Engelli vatandaşlarımıza sesleniyorum. Beyazay’a sahip çıkın. Beyazay engellilerin önündeki engelleri kaldıracak çözüm odaklı çalışan en büyük derneklerden bir tanesi. Yerel yöneticiler nezdinde belediyelerin Engellilerle ilgilenen bürokratlarla söylüyorum. Gelin birlikte çalışalım. Ortaya güzel şeyler çıkaralım. Beyazay’ın 28 yıllık tecrübesini birlikte paylaşalım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.