Beykoz'da ünlü restorana silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

30.01.2017 - 19:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Beykoz'da ünlü restorana silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

İstanbul Anadolu Hisarı'nda bir restoranda silahlı saldırı düzenlendi. Bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ekibine teslim olan saldırgan Mert S, gözaltına alındı.

İddiaya göre, bir kişi 12 yıl önce babasını öldürdüğü öne sürülen Mehmet Ali Büyüksarıoğlu ile karşılaşınca silahını çekip ateş açtı. Hedeflediği kişiyi ağır şekilde yaralayan şahsın olaydan sonra teslim olduğu öğrenilirken, olay sırasında bazı müşterilerin de panikle yaralandığı ifade edildi. SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince,  Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Büyüksarıoğlu, yolda hayatını  kaybetti. Sağlık ekipleri, hafif yaralanan 2 kişiyi de bir özel hastaneye  götürdü. Olay yerine gelen polis ekibine teslim olan Mert S, gözaltına alındı. İTALYA'DA ÖLDÜRÜLEN HÜSEYİN SARAL'IN OĞLU Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mehmet Ali Büyüksarıoğlu'nun, Hüseyin Saral'ın İtalya'daki yerini Sedat Şahin'e bildirerek, Saral'ın öldürülmesinde Şahin'e yardım ettiği gerekçesiyle geçmişte yargılandığı, gözaltına alınan saldırgan Mert S.'nin ise İtalya'da öldürülen Hüseyin Saral'ın oğlu olduğu ortaya çıktı.
İstanbul Anadolu Hisarı'nda bir restoranda silahlı saldırı düzenlendi. Bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ekibine teslim olan saldırgan Mert S, gözaltına alındı.

İddiaya göre, bir kişi 12 yıl önce babasını öldürdüğü öne sürülen Mehmet Ali Büyüksarıoğlu ile karşılaşınca silahını çekip ateş açtı.

Hedeflediği kişiyi ağır şekilde yaralayan şahsın olaydan sonra teslim olduğu öğrenilirken, olay sırasında bazı müşterilerin de panikle yaralandığı ifade edildi.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince,  Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Büyüksarıoğlu, yolda hayatını  kaybetti. Sağlık ekipleri, hafif yaralanan 2 kişiyi de bir özel hastaneye  götürdü. Olay yerine gelen polis ekibine teslim olan Mert S, gözaltına alındı.

İTALYA'DA ÖLDÜRÜLEN HÜSEYİN SARAL'IN OĞLU

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mehmet Ali Büyüksarıoğlu'nun, Hüseyin Saral'ın İtalya'daki yerini Sedat Şahin'e bildirerek, Saral'ın öldürülmesinde Şahin'e yardım ettiği gerekçesiyle geçmişte yargılandığı, gözaltına alınan saldırgan Mert S.'nin ise İtalya'da öldürülen Hüseyin Saral'ın oğlu olduğu ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.