19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Beylikbağı Karadeniz gümbür gümbür 4-1

Spor 18.02.2019 - 15:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Beylikbağı Karadeniz gümbür gümbür 4-1

6.hafta maçında en yakın takipçisi Darıca Türkeli Gençlikspor’u 4-1 yenerek aradaki puan farkını 5’e çıkaran Beylikbağı Karadenizspor, şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj yakaladı. Sarı-Yeşilliler mutlu son için gün sayıyor.

Beylikbağı Karadenizspor’un önlenemez yükselişi devam ediyor. 2.Küme F Grubu’nda rakip tanımayan sarı-yeşilli ekip, en yakın takipçisi Darıca Türkeli Gençlikspor’u da yenerek zirvede yalnız kaldı. Beylikbağı Stadı’ndaki mücadelede ilk gol, dakikalar 25’i gösterdiğinde Darıca Türkeli Gençlikspor’dan geldi. Beylikbağı Karadeniz 10 dakika sonra penaltıdan Şafak Gülmüş ile 1-1’i yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.   İKİNCİ YARIDA İŞ BİTTİ  İkinci 45 dakikada Beylikbağı Karadeniz tüm hatlarıyla oyuna ağırlığını koydu. 61’de Engin Demiray’la 2-1’i bulan sarı-yeşilli ekip, 72’de Şafak’ın farkı 2’ye çıkarmasıyla iyice rahatladı. 80’da Halit Yılmaz’ın golü karşılaşmanın skoru ilan etti: 4-1. En yakın takipçisini farklı yenerek aradaki puan farkını 5’e çıkaran Bayram Öztürk’ün öğrencileri şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.  
6.hafta maçında en yakın takipçisi Darıca Türkeli Gençlikspor’u 4-1 yenerek aradaki puan farkını 5’e çıkaran Beylikbağı Karadenizspor, şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj yakaladı. Sarı-Yeşilliler mutlu son için gün sayıyor.

Beylikbağı Karadenizspor’un önlenemez yükselişi devam ediyor. 2.Küme F Grubu’nda rakip tanımayan sarı-yeşilli ekip, en yakın takipçisi Darıca Türkeli Gençlikspor’u da yenerek zirvede yalnız kaldı. Beylikbağı Stadı’ndaki mücadelede ilk gol, dakikalar 25’i gösterdiğinde Darıca Türkeli Gençlikspor’dan geldi. Beylikbağı Karadeniz 10 dakika sonra penaltıdan Şafak Gülmüş ile 1-1’i yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.  

İKİNCİ YARIDA İŞ BİTTİ 

İkinci 45 dakikada Beylikbağı Karadeniz tüm hatlarıyla oyuna ağırlığını koydu. 61’de Engin Demiray’la 2-1’i bulan sarı-yeşilli ekip, 72’de Şafak’ın farkı 2’ye çıkarmasıyla iyice rahatladı. 80’da Halit Yılmaz’ın golü karşılaşmanın skoru ilan etti: 4-1. En yakın takipçisini farklı yenerek aradaki puan farkını 5’e çıkaran Bayram Öztürk’ün öğrencileri şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.