19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Beylikbağı’nda dev katılım!

Gebze 29.10.2015 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Beylikbağı’nda dev katılım!

AK Parti’ye katılımlar ve yeni üyelikler tüm hızıyla sürüyor. Beylikbağı bölgesinde yaklaşık 100 kişi önceki gün düzenlenen törenle AK Partili oldu.

AK Parti’ye katılımlar ve yeni üyelikler tüm hızıyla sürüyor. Beylikbağı bölgesinde yaklaşık 100 kişi önceki gün düzenlenen törenle AK Partili oldu. Açıldığı günden beri 1 Kasım seçimleri için yoğun bir çalışma yürüten Beylikbağı SKM, AK Parti’nin bölgedeki dinamolarından biri oldu. 7 mahalleyi kapsayan Beylikbağı SKM, adeta arı gibi çalışıyor. Bu kapsamda Beylikbağı SKM’de önceki gün 100 kişiye rozet takma töreni yapıldı. 100 KİŞİ AK PARTİLİ OLDU Törende AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Metin Gökçe, Gebze İlçe Başkan Yardımcıları Hanife Aydın, Mustafa Yıldıztekin, İlçe yöneticileri Murat Yelek, Muhammet Bıyık, İlhan Tuğrul, Gebze Belediye Meclis üyeleri Cesur Kurtgöz, Bahtiyar Öztürk ve Musa Çınar tarafından rozet takdimi yapıldı. Milletvekili İlyas Şeker ve partililer, AK Parti’nin 1 Kasım’da iktidara yürüdüğünü ve katılımlarla daha da büyüdüğünü belirterek, Türkiye’nin istikrarı ve kalkınması için AK Parti iktidarının şart olduğunu ifade ettiler.
AK Parti’ye katılımlar ve yeni üyelikler tüm hızıyla sürüyor. Beylikbağı bölgesinde yaklaşık 100 kişi önceki gün düzenlenen törenle AK Partili oldu.

AK Parti’ye katılımlar ve yeni üyelikler tüm hızıyla sürüyor. Beylikbağı bölgesinde yaklaşık 100 kişi önceki gün düzenlenen törenle AK Partili oldu. Açıldığı günden beri 1 Kasım seçimleri için yoğun bir çalışma yürüten Beylikbağı SKM, AK Parti’nin bölgedeki dinamolarından biri oldu. 7 mahalleyi kapsayan Beylikbağı SKM, adeta arı gibi çalışıyor. Bu kapsamda Beylikbağı SKM’de önceki gün 100 kişiye rozet takma töreni yapıldı.

100 KİŞİ AK PARTİLİ OLDU

Törende AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Metin Gökçe, Gebze İlçe Başkan Yardımcıları Hanife Aydın, Mustafa Yıldıztekin, İlçe yöneticileri Murat Yelek, Muhammet Bıyık, İlhan Tuğrul, Gebze Belediye Meclis üyeleri Cesur Kurtgöz, Bahtiyar Öztürk ve Musa Çınar tarafından rozet takdimi yapıldı. Milletvekili İlyas Şeker ve partililer, AK Parti’nin 1 Kasım’da iktidara yürüdüğünü ve katılımlarla daha da büyüdüğünü belirterek, Türkiye’nin istikrarı ve kalkınması için AK Parti iktidarının şart olduğunu ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.