Beypiliç Darıca’ya onlarca kilo bozuk tavuk döktü

Darıca 22.08.2020 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Beypiliç Darıca’ya onlarca kilo bozuk tavuk döktü

VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

Beypiliç Darıca’da elektrik kablolarını yer altına almak için çalışma yapılan araziye onlarca kilo bozuk tavuk döktü. Vatandaşlar bozuk tavukları hayvanların yiyeceğini düşünerek Beypiliç’e tepki gösterdi. Darıca Neşet Yalçın Anadalu Lisesi yanında elektrik kablolarını yer altına almak için çalışma yapılan araziye Beypiliç onlarca kilo bozuk tavuk döktü. Durumu vatandaşlar Darıca Belediyesi’ne bildirdi. Belediye ekipleri şikayeti değerlendirmeye almak için Darıcalı Ahmet Hakan ile iletişime geçti. Yetkililer ile iletişime geçen Hakan, “Burası çöplük mü? Bundan haberiniz var mı? Çok fazla kokmuş tavuk var, hayvanlar mı yiyecek bu kadar çok tavuğu? ARAZİNİN TEMİZLİĞİ YAPILDI Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi yanından elektrik kablolarını yer altına almak için çalışma yapılan arazi. Fotoğrafta da gözüktüğü gibi Çayırova Boru'nun üst tarafı. 200-300 metre boyunca tavuklar yere dökülmüştü” diyerek Darıca Belediye ekipleri ne bilgilendirmede bulundu. Darıca Belediyesi, durumu ekiplere bildirerek olay yerine gönderdi.  Darıca Belediyesi ekipleri arazinin temizliğinin yapıldığını bildirdi.
VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

Beypiliç Darıca’da elektrik kablolarını yer altına almak için çalışma yapılan araziye onlarca kilo bozuk tavuk döktü. Vatandaşlar bozuk tavukları hayvanların yiyeceğini düşünerek Beypiliç’e tepki gösterdi.

Darıca Neşet Yalçın Anadalu Lisesi yanında elektrik kablolarını yer altına almak için çalışma yapılan araziye Beypiliç onlarca kilo bozuk tavuk döktü. Durumu vatandaşlar Darıca Belediyesi’ne bildirdi. Belediye ekipleri şikayeti değerlendirmeye almak için Darıcalı Ahmet Hakan ile iletişime geçti. Yetkililer ile iletişime geçen Hakan, “Burası çöplük mü? Bundan haberiniz var mı? Çok fazla kokmuş tavuk var, hayvanlar mı yiyecek bu kadar çok tavuğu?

ARAZİNİN TEMİZLİĞİ YAPILDI

Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi yanından elektrik kablolarını yer altına almak için çalışma yapılan arazi. Fotoğrafta da gözüktüğü gibi Çayırova Boru'nun üst tarafı. 200-300 metre boyunca tavuklar yere dökülmüştü” diyerek Darıca Belediye ekipleri ne bilgilendirmede bulundu. Darıca Belediyesi, durumu ekiplere bildirerek olay yerine gönderdi.  Darıca Belediyesi ekipleri arazinin temizliğinin yapıldığını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.