19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Beyrancı Binalibey Restoran Gebzespor'u ağırladı

Spor 27.10.2017 - 20:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Beyrancı Binalibey Restoran Gebzespor'u ağırladı

Beyrancı Binalibey Restoran Gebzespor'u ağırladı

Son yılların en iyi başlangıcına imza atarak 5’te 5 yapan Gebzespor’a ‘feda’ sezonunda Gebze esnafı da duyarsız kalmıyor. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren bölgemizin elit mekanlarından Beycancı Binalibey Restoran, Gebzespor takımını yemekte ağırladı. Gebze’de ilk olma özelliği taşıyan Antep yöresine ait nefis beyran çorbasını bu kez de Gebzesporlu futbolcuların damak tadına sunan Beycancı Binalibey, Mor Menekşeler’e kritik Doğantepe maçı öncesinde moral verdi. BAŞKAN ÖZTÜRK DE KATILDI Yemeğe teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır da katıldı. Nezih mekanın işletmecisi Müslüm Osmanoğlu Gebzesporlu futbolcularla yakından ilgilenerek Beycancı Binalibey’in eşsiz lezzetlerini mor beyazlı futbolculara tattırdı. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Gebzespor’u misafir eden ve güzel bir misafirperverlik örneği gösteren işletme sahibi Müslüm Osmanoğlu’na teşekkür etti.  
Beyrancı Binalibey Restoran Gebzespor'u ağırladı

Son yılların en iyi başlangıcına imza atarak 5’te 5 yapan Gebzespor’a ‘feda’ sezonunda Gebze esnafı da duyarsız kalmıyor. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren bölgemizin elit mekanlarından Beycancı Binalibey Restoran, Gebzespor takımını yemekte ağırladı. Gebze’de ilk olma özelliği taşıyan Antep yöresine ait nefis beyran çorbasını bu kez de Gebzesporlu futbolcuların damak tadına sunan Beycancı Binalibey, Mor Menekşeler’e kritik Doğantepe maçı öncesinde moral verdi.

BAŞKAN ÖZTÜRK DE KATILDI

Yemeğe teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır da katıldı. Nezih mekanın işletmecisi Müslüm Osmanoğlu Gebzesporlu futbolcularla yakından ilgilenerek Beycancı Binalibey’in eşsiz lezzetlerini mor beyazlı futbolculara tattırdı. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Gebzespor’u misafir eden ve güzel bir misafirperverlik örneği gösteren işletme sahibi Müslüm Osmanoğlu’na teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.