19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bi’zone Gebze’ye ‘Işık’ saçacak!

Gebze 23.08.2019 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bi’zone Gebze’ye ‘Işık’ saçacak!

Spor camiasına hızlı bir giriş yaparak Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de başarılı işlere imza atan Başkan Yardımcısı Ertuğrul Işık, iş dünyasında da ses getiriyor. Önemli iştirakleri bünyesinde barındıran Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Işık, bu kez de Gebze’ye modern bir sosyal tesis kazandırdı. DÜNYA MUTFAĞINI DAMAKLARA TAŞIYOR Eski adı Globe Gastro olarak bilinen yeni adıyla Bi’zone Cafe Lounge Hookah’u bölgemizin hizmete sunan Ertuğrul Işık, hizmet sektöründe fark yaratacak. Yenilenen yüzüyle dikkat çeken Bi’zone Cafe Lounge Hookah, dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini damaklara taşıyacak.           MAÇ İZLEMEDEN, NARGİLE KEYFİNE YOK YOK 2 Bin metrekare üzerinde 350 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Gebze’nin yeni nezih mekanı, botanik konsepti, nezik ortamı, hızlı ve güleryüzlü hizmetiyle dikkat çekiyor. Enfes serpme kahvaltısının yanı sıra, oyun salonları ve BeinSports’ta maç izleme keyfini şölene dönüştüren Bi’zone Cafe Lounge Hookah, ailelerin çocuklarını rahatlıkla eğlenceli vakit geçirebilecekleri çocuk oyun salonlarına da sahip bir sosyal tesis olarak görülüyor.         ÖZEL VİP SALONU MEVCUT Bölge vatandaşlarımızın kısa sürede uğrak noktası haline gelen Bi’zone Cafe Lounge Hookah, özel VİP salonuyla da konuklarının rahatlığını düşünüyor. Gebze Hacı Halil Mah. Yıldız Cad. N0:25/A adresinde hizmete giren Bi’zone Cafe Lounge Hookah, 05453293767 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.      

Spor camiasına hızlı bir giriş yaparak Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de başarılı işlere imza atan Başkan Yardımcısı Ertuğrul Işık, iş dünyasında da ses getiriyor. Önemli iştirakleri bünyesinde barındıran Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Işık, bu kez de Gebze’ye modern bir sosyal tesis kazandırdı.

DÜNYA MUTFAĞINI DAMAKLARA TAŞIYOR

Eski adı Globe Gastro olarak bilinen yeni adıyla Bi’zone Cafe Lounge Hookah’u bölgemizin hizmete sunan Ertuğrul Işık, hizmet sektöründe fark yaratacak. Yenilenen yüzüyle dikkat çeken Bi’zone Cafe Lounge Hookah, dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini damaklara taşıyacak.

 

 

 

 

 

MAÇ İZLEMEDEN, NARGİLE KEYFİNE YOK YOK

2 Bin metrekare üzerinde 350 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Gebze’nin yeni nezih mekanı, botanik konsepti, nezik ortamı, hızlı ve güleryüzlü hizmetiyle dikkat çekiyor. Enfes serpme kahvaltısının yanı sıra, oyun salonları ve BeinSports’ta maç izleme keyfini şölene dönüştüren Bi’zone Cafe Lounge Hookah, ailelerin çocuklarını rahatlıkla eğlenceli vakit geçirebilecekleri çocuk oyun salonlarına da sahip bir sosyal tesis olarak görülüyor.

 

 

 

 

ÖZEL VİP SALONU MEVCUT

Bölge vatandaşlarımızın kısa sürede uğrak noktası haline gelen Bi’zone Cafe Lounge Hookah, özel VİP salonuyla da konuklarının rahatlığını düşünüyor. Gebze Hacı Halil Mah. Yıldız Cad. N0:25/A adresinde hizmete giren Bi’zone Cafe Lounge Hookah, 05453293767 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.