Bilecikliler Büyük Düşünüyor

Darıca 27.07.2017 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bilecikliler Büyük Düşünüyor

Darıca’da konuşlu olan Kocaeli Bilecikliler Derneği 1 Ağustos 2017 tarihinde Şehirler ve Kültürler Kaynaşması çerçevesinde sahne alacak. Bilecikliler Derneği organize edecekleri o akşamla festivale imza atmaya hazırlanıyorlar.

EN İYİ ŞÖLEN BİZİM OLSUN İSTİYORUZ Kocaeli Bilecikliler Derneği’nde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Dernek Başkanı Ali Ekmel Bilir gerek şölene katılım yoğunluğu gerekse program akışı iyi festivalin en iyi gecesini düzenlemek istediklerinbin altını çizdi. Kocaeli Bilecikliler Dernek Başkanı Ali Ekmel Bilir, “Şölen alanına Mehtaran Ekibi ile giriş yaparak ardından Kızıldamlar Köyü Folklör Ekibi gösterileri ile açılış yapacağız. Hemşerimiz olan Hilal Coşkun ile programımız devam edecek. Gecenin final sanatçısı olarak pop yıldızı Yusuf Güney ile Darıcalılara güzel bir şölen yaşatacağız. 43 derneğin organizasyonları arasında en iyi şölen akşamı olmak istiyoruz. Şölenimize 20 bin vatandaşın katılmasını bekliyoruz.”dedi. BİLECİK VE KOCAELİ PROTOLÜ AKACAK 1 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenecek olan Bilecikliler Derneği şöleni için Bilecik’in il merkezi ve tüm ilçe protokollerinin yanısıra Kocaeli’ninde tüm protokol üyelerini davet ettiklerini belirten Başkan Bilir, “Sadece Bilecikliler değil bölgemizde yaşayan tüm vatandaşları o akşam organizasyonumuza bekliyoruz. Böylşe bir geceyi kaçırmamalarının altını çizmek isterim. Kimseyi ayırt etmeden herkesi davet ediyorum. Buyursunlar gelsinler. Herkesin başımızın üstünde yeri var.”dedi. FEDERASYON STARTI VERİLDİ Kocaeli Bilecikliler Derneği tarafından federasyon kurulması adına çalışmalara da start verildiğini belirtenBaşkan Bilir, biz gerekli yazışma ve prosedür çalışmalarını başlattık. Bu yolda epeyce ilerlemede kaydettik. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması çerçevesinde düzenleyeceğimiz Bilecikliler Derneği Şölen akşamı bir araya geleceğimiz Bilecik, Kocaeli protokolünün yanısıra tüm dernek başkanlarımızla bu federasyonun hayata geçmesinin müjdesini de vermek istiyoruz.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz  
Darıca’da konuşlu olan Kocaeli Bilecikliler Derneği 1 Ağustos 2017 tarihinde Şehirler ve Kültürler Kaynaşması çerçevesinde sahne alacak. Bilecikliler Derneği organize edecekleri o akşamla festivale imza atmaya hazırlanıyorlar.

EN İYİ ŞÖLEN BİZİM OLSUN İSTİYORUZ

Kocaeli Bilecikliler Derneği’nde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Dernek Başkanı Ali Ekmel Bilir gerek şölene katılım yoğunluğu gerekse program akışı iyi festivalin en iyi gecesini düzenlemek istediklerinbin altını çizdi. Kocaeli Bilecikliler Dernek Başkanı Ali Ekmel Bilir, “Şölen alanına Mehtaran Ekibi ile giriş yaparak ardından Kızıldamlar Köyü Folklör Ekibi gösterileri ile açılış yapacağız. Hemşerimiz olan Hilal Coşkun ile programımız devam edecek. Gecenin final sanatçısı olarak pop yıldızı Yusuf Güney ile Darıcalılara güzel bir şölen yaşatacağız. 43 derneğin organizasyonları arasında en iyi şölen akşamı olmak istiyoruz. Şölenimize 20 bin vatandaşın katılmasını bekliyoruz.”dedi.

BİLECİK VE KOCAELİ PROTOLÜ AKACAK

1 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenecek olan Bilecikliler Derneği şöleni için Bilecik’in il merkezi ve tüm ilçe protokollerinin yanısıra Kocaeli’ninde tüm protokol üyelerini davet ettiklerini belirten Başkan Bilir, “Sadece Bilecikliler değil bölgemizde yaşayan tüm vatandaşları o akşam organizasyonumuza bekliyoruz. Böylşe bir geceyi kaçırmamalarının altını çizmek isterim. Kimseyi ayırt etmeden herkesi davet ediyorum. Buyursunlar gelsinler. Herkesin başımızın üstünde yeri var.”dedi.

FEDERASYON STARTI VERİLDİ

Kocaeli Bilecikliler Derneği tarafından federasyon kurulması adına çalışmalara da start verildiğini belirtenBaşkan Bilir, biz gerekli yazışma ve prosedür çalışmalarını başlattık. Bu yolda epeyce ilerlemede kaydettik. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması çerçevesinde düzenleyeceğimiz Bilecikliler Derneği Şölen akşamı bir araya geleceğimiz Bilecik, Kocaeli protokolünün yanısıra tüm dernek başkanlarımızla bu federasyonun hayata geçmesinin müjdesini de vermek istiyoruz.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.