19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bilge’de hüzün ve sevinç bir arada

Darıca 26.05.2017 - 05:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bilge’de hüzün ve sevinç bir arada

Özel Bilge Eğitim Kurumları bünyesinde ki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi mezun öğrencileri için kep atma töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İmail Oğuz, Özel Bilge Eğitim Kurumları Kurucusu İsmail Kurt, Kurum Genel Koordinatörü Türker Gedik, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören Lise Bölümleri Müdürü Gürbüz Okta’nın davetlilere yönelik selamlama konuşması ile devam etti. Okta konuşmasında, eğitim öğretim yılı içinde emek veren tüm okul öğretmenlerine, personele ve çocuklarını kendilerine emanet eden velilere teşekkür etti. Okta’nın ardından kürsüye gelen Kurum Koordinatörü Türker Gedik’te gecenin anlamına yönelik bir konuşma yaptı. ÖZGÜVENİNİZİ KAYBETMEYİN Gedik, “Mezuniyet törenleri mutluluğunun paylaşıldığı, gururlu ve duygusal anların yaşandığı bir andır. Ancak bir o kadarda öğrenime yönelik kat ettiğimiz mesafelerin net olarak görülmesi, gerçeklerle yüzleşme ,  geleceğe projeksiyonlama ve değerlendirme yapma daha doğrusu öz değerlendirme sürecidir. Öncelikle sizleri ortaöğretimde gösterdiğiniz başarı ve Lise mezuniyetiniz nedeniyle kutluyorum. Sizlerden geleceğe yönelik tek bir şey öneriyorum. Yüreğiniz götürdüğü yere gidin! Dirençli olun aç kalın, yoksul kalın ama Özgüveniniz eksik ve ideallerinizden yoksun kalmayın! Yol takviminizde önünüzü açmak ve hayatınıza dokunabilmek adına bazı önerilerim olacaktır. Şu üç değeri hiçbir değerle değişmeyin takas etmeyin, satmayın.Dini değerlerinizi ve İnancınızı, Ailenize olan bağlılık ve sevginizi, Vatan sevgisini, Üç konuda asla ve asla güveninizi kaybetmeyin; Adalete olan güveninizi, Kendinize olan güveninizi, Allah’a ve Allah’ın ilahi adaletine olan güveninizi” dedi. Törende Kurum Kurucusu İsmail Kurt, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve son olarak Darıca Kaymakamı Ömer Karaman mezuniyet gecesine katılan davetlilere kısa konuşmalar gerçekleştirdiler. Gecede mezun olan öğrenciler son sınıfa geçen öğrencilere bayrak değişim merasimi, müzik dinletisi, Anadolu Ateşi Dans gösterisi ve başarı derecesi yapan öğrencilere belge ve çeşitli hediyelerin sunumu gerçekleştirildi.
Özel Bilge Eğitim Kurumları bünyesinde ki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi mezun öğrencileri için kep atma töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İmail Oğuz, Özel Bilge Eğitim Kurumları Kurucusu İsmail Kurt, Kurum Genel Koordinatörü Türker Gedik, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören Lise Bölümleri Müdürü Gürbüz Okta’nın davetlilere yönelik selamlama konuşması ile devam etti. Okta konuşmasında, eğitim öğretim yılı içinde emek veren tüm okul öğretmenlerine, personele ve çocuklarını kendilerine emanet eden velilere teşekkür etti. Okta’nın ardından kürsüye gelen Kurum Koordinatörü Türker Gedik’te gecenin anlamına yönelik bir konuşma yaptı.

ÖZGÜVENİNİZİ KAYBETMEYİN

Gedik, “Mezuniyet törenleri mutluluğunun paylaşıldığı, gururlu ve duygusal anların yaşandığı bir andır. Ancak bir o kadarda öğrenime yönelik kat ettiğimiz mesafelerin net olarak görülmesi, gerçeklerle yüzleşme ,  geleceğe projeksiyonlama ve değerlendirme yapma daha doğrusu öz değerlendirme sürecidir. Öncelikle sizleri ortaöğretimde gösterdiğiniz başarı ve Lise mezuniyetiniz nedeniyle kutluyorum. Sizlerden geleceğe yönelik tek bir şey öneriyorum. Yüreğiniz götürdüğü yere gidin! Dirençli olun aç kalın, yoksul kalın ama Özgüveniniz eksik ve ideallerinizden yoksun kalmayın! Yol takviminizde önünüzü açmak ve hayatınıza dokunabilmek adına bazı önerilerim olacaktır. Şu üç değeri hiçbir değerle değişmeyin takas etmeyin, satmayın.Dini değerlerinizi ve İnancınızı, Ailenize olan bağlılık ve sevginizi, Vatan sevgisini, Üç konuda asla ve asla güveninizi kaybetmeyin; Adalete olan güveninizi, Kendinize olan güveninizi, Allah’a ve Allah’ın ilahi adaletine olan güveninizi” dedi. Törende Kurum Kurucusu İsmail Kurt, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve son olarak Darıca Kaymakamı Ömer Karaman mezuniyet gecesine katılan davetlilere kısa konuşmalar gerçekleştirdiler. Gecede mezun olan öğrenciler son sınıfa geçen öğrencilere bayrak değişim merasimi, müzik dinletisi, Anadolu Ateşi Dans gösterisi ve başarı derecesi yapan öğrencilere belge ve çeşitli hediyelerin sunumu gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.